Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 21 έως 27 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 20/10/24 - 20:48

Ζώδια: Πιο ανάλαφρη φαίνεται να είναι αυτή η εβδομάδα συγκριτικά με την προηγούμενη, όπου στο ξεκίνημα της θα σταθεροποιήσουμε πολλές καταστάσεις, θα μπορέσουμε να οργανωθούμε κοιτάζοντας το συμφέρον μας. Στις 23 Οκτωβρίου ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Σκορπιού, όπου θα νιώσουμε να αλλάζουν οι ενέργειες, βάζοντας διαφορετικό σκηνικό στην καθημερινότητα μας, πιο φθινοπωρινό και πιο σκοτεινό, λόγο της  μυστηριακής δύναμης του ζωδίου που θα παραμείνει σε αυτό, έως τις 21 Νοεμβρίου.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς οι δυσκολίες ακόμη δεν σας έχουν εγκαταλείψει, μετά την τελευταία Πανσέληνο που έγινε στο δικό σας ζώδιο. Έχετε πολλές αντοχές και δεν σας σταματά τίποτα όταν νιώθετε πως έχετε μπει στην μάχη. Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο από τις σχέσεις και συνεργασίες, θα βάλετε νέες ρυθμίσεις στην ζωή σας και την καθημερινότητα σας, ενώ θα έχετε πολύ  καλές επιλογές να σας πλαισιώνουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά καλύτερη από την προηγούμενη, ιδίως αν πρόκειται να συνεργαστείτε και να συμπράξετε ένα έργο με άλλα πρόσωπα. Η συνεννόηση θα είναι αρκετά καλή με τους άλλους και πολύ πιθανό να γνωρίσετε κάποιο πρόσωπο που θα σας στηρίξει και θα σας προσφέρει γνώσεις. Αξιοποιήστε τα θετικά που θα σας δοθούν αυτές τις μέρες για να ξεμπλοκάρετε από το δύσκολο παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η εβδομάδα είναι περισσότερο θετική για σας, θα σας δοθούν ευκαιρίες να ανανεωθείτε και να βάλετε σωστές βάσεις τα επαγγελματικά σας. Η επικοινωνία σας θα είναι περισσότερο εποικοδομητική με τους άλλους και σίγουρα θα υπάρξουν νέες προτάσεις αρκετά ενδιαφέρουσες. Η συναισθηματική σας ζωή θα έχει κάποιες καλές στιγμές και είναι καιρός να δώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτό που ζείτε το τελευταίο διάστημα με τον Άρη στο δικό σας ζώδιο, δεν είναι καθόλου ευχάριστο για σας. Η παρουσία του σας βγάζει πολύ ένταση και οι καυγάδες είναι συχνοί με τους άλλους. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης δεν σας πάει καθόλου και στις 4 Νοεμβρίου ευτυχώς θα ανήκει πλέον στο παρελθόν για σας. Αν είστε σε σχέση, μην αφήσετε αυτή την εβδομάδα ανεκμετάλλευτη, στο να ταξιδέψετε με το ταίρι σας, ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, αυτή η εβδομάδα θα είναι αρκετά πιο βοηθητική από την προηγούμενη. Θα μπορέσετε να κάνετε σωστούς υπολογισμούς και καλές συμφωνίες, τόσο στα οικονομικά σας, αλλά και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Προσέξτε τις παρασκηνιακές παρουσίες, γιατί από ότι φαίνεται υπάρχουν εχθρικές καταστάσεις που καλό είναι να απομακρυνθείτε, πριν προκύψουν σοβαρά προβλήματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή η εβδομάδα ξεκινά για σας με πολύ καλές προοπτικές. Οι αποφάσεις σας θα έχουν καθαρότητα και τα οικονομικά σας θα έχουν καλύτερες προοπτικές. Οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνετε θα λειτουργήσουν για σας υποστηρικτικά και εσείς που θέλετε να αλλάξετε εργασία, αυτό θα επιτευχθεί με πολύ καλές προοπτικές. Εσείς του πρώτου δεκαημέρου, από ότι φαίνεται θα υπάρχει θετική εξέλιξη στα προσωπικά σας.   

ΖΥΓΟΣ

Μετά την δύσκολη Πανσέληνο στις 17 Οκτωβρίου, τα δύσκολα δεν έχουν περάσει και μάλιστα όλες σας οι σχέσεις περνούν ακόμα από έντονες διαμάχες και ξεκαθαρίσματα. Αυτή η εβδομάδα θα έχει την τάση να τακτοποιεί τα οικονομικά σας, όπως επίσης και να ξεκαθαρίζει το επαγγελματικό σας τοπίο. Επίσης μπορεί να υπάρξουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στα επαγγελματικά σας, αλλά και σε τυχόν θέματα που αφορούν την υγεία σας.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος θα περάσει στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι ξεκινούν τα γενέθλια σας. Ο Ήλιος θα βάλει φως σε κάθε σκοτεινό σημείο της ζωής σας και θα ανακουφίσει πολλούς από εσάς. Θα κάνετε καλές συναντήσεις, συμφωνίες και συζητήσεις, κάτι που θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει καλές προοπτικές στις σχέσεις σας με τους άλλους. Επίσης αυτή η περίοδος είναι αρκετά καλή στο να απαλλαγείτε από τοξικά άτομα.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ βοηθητική για σας, όπου θα βρεθείτε σε προνομιακή θέση τακτοποιώντας τα επαγγελματικά σας θέματα, αλλά και στο να κάνετε σωστές συμφωνίες και συζητήσεις με τους ανωτέρους σας. Τα οικονομικά σας θα έχουν μία έντονη τάση για να φεύγουν από τα χέρια σας πριν τα πάρετε, αλλά πολύ σύντομα θα υπάρξει ύφεση σε όλο αυτό. Η προσωπική σας ζωή χρειάζεται καλή διαχείριση.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε αρκετά πιεσμένοι από τις σχέσεις σας και όλο αυτό σας βγαίνει σε ένταση και θυμό. Συνδυαστικά με την Πανσέληνο στις 17 Οκτωβρίου, τον Άρη και Πλούτωνα εσείς των τελευταίων ημερών, θα έχετε ακόμη και τώρα μία ανεξέλεγκτη κατάσταση να σας κρατά δέσμιους σε καταστάσεις που δύσκολα μπορείτε να διαχειριστείτε. Πάρτε αποστάσεις από άτομα που δεν σας σέβονται και σας γεμίζουν με τοξικές συμπεριφορές. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα σας δώσει λύσεις επαγγελματικές και οικονομικές. Μπορεί να κάνετε νέες γνωριμίες και να σας βοηθήσουν ουσιαστικά στους προβληματισμούς σας, ενώ θα συνεχίσει να υπάρχει μία πολύ κουραστική καθημερινότητα, ιδίως σε σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο. Ο Ήλιος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας από τις 22 Οκτωβρίου, θα ανοίξει για σας το σημαντικό κεφάλαιο [καριέρα]. 

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η εβδομάδα είναι πιο χαλαρή για σας, θα σας δημιουργήσει έντονες συναισθηματικές υπερχειλίσεις και θα νιώσετε έτοιμοι να βάλετε σε σειρά κάποιες νομικές ή άλλες πρακτικές υποθέσεις σας. Ο Κρόνος από την μια σας πιέζει, αλλά από την άλλη σας κάνει πιο υπεύθυνους και εξαιρετικούς γνώστες μιας κατάστασης που κάποτε αγνοούσατε παντελώς. Στο τέλος της εβδομάδας φροντίστε να ξεκουραστείτε και να βρεθείτε κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ