Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ss

Ενημερώθηκε: 17/10/24 - 23:56

Ζώδια (18/10/2024): Η Αφροδίτη βρίσκεται πλέον το ζώδιο του Τοξότη, όπου σε αυτή την θέση θα παραμείνει έως τις 11 Νοεμβρίου. Θα έχουν μία καλή συναισθηματική πορεία τα ζώδια της Φωτιάς, [Κριός, Λέοντας και Τοξότης], ενώ θα υπάρχει η τάση εξωστρέφειας.

*Βέβαια εδώ θέλω να τονίσω ότι τίποτα δεν αλλάζει δια μαγείας, καλό ή άσχημο, μόνο από μία και μόνο πλανητική θέση.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη από σήμερα είναι ουσιαστικά στο ζώδιο του Τοξότη και θα εξισορροπεί θετικά την τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί αυτό το διάστημα σε σας τους Κριούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη από το ζώδιο πλέον του Τοξότη, γλυκαίνει τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, ενώ θα βρίσκετε ευκολότερα λύσεις στα καθημερινά σας έξοδα. Μπορεί επίσης να λάβετε οικονομική στήριξη από αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο ζώδιο των σχέσεων σας βρίσκεται η Αφροδίτη και ανανεώνει τις επαφές σας με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα. Ίσως κερδίσετε την συμπάθεια κάποιων ατόμων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η καθημερινότητα σας γίνεται περισσότερο ήρεμη, σε μία περίοδο που έχετε την ανάγκη να χαλαρώσετε μέσα από τις καταστάσεις που σας έχει δημιουργήσει η χθεσινή Πανσέληνος.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στην νέα της θέση, θα σας δώσει δημιουργικότητα και η συναισθηματική σας ζωή γίνεται περισσότερο ενδιαφέρουσα. Ίσως τακτοποιηθούν θέματα που αφορούν ένα σας παιδί, αν είστε γονείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη από τον 4 τομέα του ωροσκοπίου σας, θα σας δώσει την ικανοποίηση να φροντίσετε το σπίτι σας και να ασχοληθείτε με την διακόσμηση του και την κατασκευή των χώρων. Καλυτερεύουν οι σχέσεις σας με τα πρόσωπα της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη από τον Τοξότη, θα σας δημιουργήσει νέες συνθήκες σε γνωριμίες και πρόσωπα που θέλουν να σας στηρίξουν. Μετά από μία δύσκολη Πανσέληνο που επηρέασε τις σχέσεις σας, τι καλύτερο να σας στηρίζουν τα κοντινά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα οικονομικά σας από ότι φαίνεται με το πέρασμα της Αφροδίτης σε αυτό τον τομέα θα πάνε αρκετά καλύτερα. Φροντίστε την αναβάθμιση των εσόδων σας αυτή την περίοδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και είστε αρκετά πιεσμένοι αυτή την περίοδο, θα βρεθείτε σε μία μικρή αλλά ουσιαστική καλυτέρευση της καθημερινότητας σας. Η αισιοδοξία επανέρχεται και νιώθετε αρκετά καλύτερα με τις επιλογές σας, συναισθηματικές αλλά και οικονομικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στο 12 ηλιακό σας τομέα, δεν είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή, αλλά τακτοποιεί συναισθηματικές καταστάσεις από το παρελθόν. Φροντίστε αυτή την περίοδο την υγεία σας και μην αμελήσετε την ψυχική σας ηρεμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η κοινωνική σας ζωή γίνεται πλουσιότερη και καλύτερη, ενώ μπορεί να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα και να χαρείτε την συντροφιά τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η καριέρα και η κοινωνική σας ζωή αποκτά αρκετό ενδιαφέρον. Θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο, άτομα με κύρος και καλή διάθεση.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ