Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
dd

Ενημερώθηκε: 15/10/24 - 23:49

Ζώδια (16/10/2024): Άλλη μία συναισθηματική μέρα, με τις καταστάσεις να φαίνονται ιδανικές για σχέσεις και συνεργασίες, που όμως δεν είναι ξεκάθαρες. Βέβαια επειδή συμμετέχει θετικά ο Ποσειδώνας με την Αφροδίτη όλη την μέρα, καλό είναι να μην είμαστε απόλυτα εγκλωβισμένοι στις ερωτικές ή συντροφικές επιλογές μας, αλλά να αφήνουμε χώρο και για την λογική.

ΚΡΙΟΣ

Πιθανότατα είναι μία περίοδος πολύ σημαντική για σας, όπου οι καταστάσεις σας έχουν κουράσει και τώρα είναι καιρός να βρεθείτε απέναντι σε πολλές συμπεριφορές ατόμων, τοξικές και σίγουρα, μη υποστηρικτικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα έχει μία συναισθηματική χροιά, όπου πολλές καταστάσεις θα σας παραπέμψουν, σε δημιουργία σχέσης. Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε μία γλυκιά μέρα, ιδίως αν ανήκετε στις 2 τελευταίες μέρες του ζωδίου σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους των τελευταίων ημερών, οι συνθήκες που επικρατούν είναι αρκετά καλές για τα επαγγελματικά σας. Αν επίσης ανήκετε στον καλλιτεχνικό κόσμο, θα υπάρξουν έντονες κοινωνικές δραστηριότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι πολύ πιθανό να ανανεώσετε την συναισθηματική σας ζωή, μετά από ένα ταξίδι, ή μία μετακίνηση. Αν έχετε μία δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, υπάρχουν καλές προοπτικές.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες, θα έχετε μία ρομαντική διάθεση, ή μία συνάντηση με πρόσωπο που γνωρίζετε από παλιά. Οι προοπτικές είναι καλές για την προσωπική σας ζωή και σίγουρα νιώθετε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό, για να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους των τελευταίων ημερών, μάλλον θα υπάρξουν συναισθηματικές υπερχειλίσεις βάζοντας επίσης μία λάθος προοπτική σε συναισθηματικά θέματα.

ΖΥΓΟΣ

Είναι μία έντονη συναισθηματική μέρα, με κάποια γεγονότα που θα σας δώσουν ανασφάλειες και ταραχές στα προσωπικά σας. Ίσως βρεθείτε σε μία δυσάρεστη οικονομική εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη ετοιμάζετε να εγκαταλείψει το δικό σας ζώδιο και ανανεώνει όσους ανήκουν στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, ή έχουν ωροσκόπο σε αυτές τις μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, θα υπάρξει μία έντονη αναφορά σε προσωπικά θέματα, αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να τα γνωστοποιήσετε στους άλλους. Ίσως μοιράζεστε συναισθηματικά, με δύο πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, το φιλικό σας περιβάλλον θα σας στηρίξει και θα σας δώσει δύναμη να προχωρήσετε στους στόχους που έχετε θέσει. Ίσως να ταξιδέψετε, ή να κάνετε μία μετακίνηση με αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, θα υπάρχουν πολύ όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το οικογενειακό, αλλά και επαγγελματικό σας περιβάλλον. Φροντίστε να στηρίξετε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι μέρα συναισθηματικών και ρομαντικών υποθέσεων. Ίσως συναντήσετε κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν, που θα σας μεταφέρει ειδήσεις που αγνοούσατε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ