Ν.Δένδιας: «Η επιλογή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ ως διοργανώτριας χώρας, υπογραμμίζει την γεωστρατηγική της αξία»

 
sss

Ενημερώθηκε: 11/10/24 - 19:29

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Με την επισήμανση ότι «Η επιλογή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ ως διοργανώτριας χώρας, υπογραμμίζει την γεωστρατηγική της αξία», αλλά και μία φωτογραφία του ίδιου, μαζί με τους τέσσερις Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων, μπροστά σε ένα ελληνικό αεροσκάφος Rafale και ένα F-35A των Αεροπορικών Δυνάμεων των ΗΠΑ, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης με δύο διαδοχικές αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο «Χ» υπογράμμισε τη σημερινή του παρουσία στην «Ημέρα Επισήμων (VIP Day), που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, της μεγαλύτερης ΝΑΤΟϊκής ασκήσεως “Ramstein Flag’24” που για πρώτη φορά πραγματοποιείται εκτός των ΗΠΑ, στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδος.

«Μπροστά στο παρόν των Rafale και το εγγύς μέλλον των F35 της Πολεμικής μας Αεροπορίας, με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων» σημειώνει ο κ. Δένδιας στη μία ανάρτησή του με την αντίστοιχη φωτογραφία.

«Στην πολυεθνική αεροπορική άσκηση του NATO RAMSTEIN FLAG 2024 την οποία έχει την τιμή να φιλοξενεί η Ελλάδα. Μία Συμμαχική Άσκηση με τη συμμετοχή 89 μαχητικών αεροσκαφών καθώς και 12 αεροσκαφών υποστήριξης από 13 χώρες, τα οποία επιχειρούν από την Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας. Η επιλογή της Ελλάδας από το ΝΑΤΟ ως διοργανώτριας χώρας, υπογραμμίζει την γεωστρατηγική της αξία» σημειώνει στη δεύτερη ανάρτησή του που συνοδεύεται και από άλλες τέσσερις φωτογραφίες..

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ