Κυψέλη: Νεκρός 28χρονος άνδρας τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο — Δύο αδέρφια ομολόγησαν το έγκλημα

 
Κυψέλη: Νεκρός 28χρονος άνδρας τραυματισμένος από αιχμηρό αντικείμενο — Δύο αδέρφια ομολόγησαν το έγκλημα

Πηγή Φωτογραφίας: Orange Press

Ενημερώθηκε: 08/10/24 - 08:05

Δύο αδέλφια ομολόγησαν την δολοφονία του 28χρονου στην Κυψέλη, έπειτα από αιματηρή συμπλοκή το βράδυ της Δευτέρας. Το περιστατικό έγινε πριν από τα μεσάνυχτα στον πεζόδρομο της οδού Χανίων, κοντά στη συμβολή με την οδό Πατησίων και την Αγίου Μελετίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί εντόπισαν τον 28χρονο αλβανικής καταγωγής αιμόφυρτο, με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο κοντά στο λαιμό. Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο δράστης διέφυγε από το σημείο οδηγώντας μοτοσικλέτα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αναζητήσεις στην περιοχή, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΡΤ, περίπου μια ώρα αργότερα δυο αδέλφια παρουσιάστηκαν μόνα τους στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης και ομολόγησαν το έγκλημα.

Ομολόγησαν δύο αδέλφια – Τι ισχυρίστηκαν

Πρόκειται για δύο Αλβανούς με ελληνική υπηκοότητα. Ο ένας, γεννημένος το 2007, ομολόγησε ότι εκείνος μαχαίρωσε τον 28χρονο και ο αδελφός του, γεννημένος το 2005, είπε ότι ήταν συνεργός. Τα αδέλφια φέρονται να υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε.

Με πληροφορίες από enikos.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ