Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 7 έως 13 Οκτωβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 06/10/24 - 02:41


Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα δημιουργεί μία τάση να αναζητήσουμε παλιές ανοικτές υποθέσεις μας, να τακτοποιήσουμε, να επανεξετάσουμε και να βάλουμε τις συνθήκες που μας περικλείουν σε μία σειρά. Βέβαια θα υπάρξουν και καλές ευκαιρίες, στους Διδύμους και Ζυγούς στην αρχή της εβδομάδας, ενώ την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, η μετακίνηση του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, αλλάζει την επιπόλαιη τάση σκέψης και η διείσδυση στην ουσία των πραγμάτων θα λειτουργεί με απόλυτα θετικό τρόπο. (Κρυφές ενέργειες θα έχουν την τιμητική τους έως τις 2 Νοεμβρίου). 

Κριός

Η πίεση των γεγονότων σας έχει καταβάλει αρκετά και βρίσκεστε σε μία έντονη εκτεθειμένη θέση έναντι των πράξεων σας, αλλά και των λόγων σας. Για πολλούς από σας θα υπάρξουν αλλαγές, τόσο επαγγελματικές, αλλά και συναισθηματικές. Εκείνο που επίσης θα δείτε σταδιακά να συμβαίνει είναι η υποστήριξη κάποιων σημαντικών ανθρώπων, ενώ θα βγείτε νικητές σε μία νομική, επιχειρηματική, ή πνευματική σας υπόθεση.   

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά βοηθητική για σας. Η καλή θέση της Αφροδίτης με τον Άρη, θα σας φέρει μεγάλη ικανοποίηση σε συναισθηματικά θέματα, ενώ υπάρχει το ενδεχόμενο να γνωρίσετε τον έρωτα σε κάποια μετακίνηση σας. Για σας των πρώτων ημερών μία αλλαγή θα συμβεί στην επαγγελματική σας πορεία, όπου θα χρειαστεί να ανατραπούν οι συμφωνίες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν.  

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για σας. Βρίσκεστε σε μία ανανεωτική πνευματική στιγμή, όπου μεταφράζεται σε σπουδές, ταξίδια, οικονομικές επιτυχίες, συναισθηματικές προσεγγίσεις και οριοθετήσεις. Για σας των πρώτων ημερών, θα νιώσετε τις αλλαγές να ξεκινούν σιγά και σταθερά στην ζωή σας, μία χρονική στιγμή που θα πρέπει να αφήσετε κάποιες παλιές επιζήμιες συνήθειες.   

Καρκίνος

Βρίσκεστε ακόμη σε μία περίοδο που η Έκλειψη του Ηλίου στις 2/10, δεν έχει εξασθενίσει από την καθημερινότητα σας. Αυτό σημαίνει ότι πολλά θέματα βρίσκονται σε μία έντονη διαμάχη με το παρελθόν και πασχίζετε να βάλετε νέες βάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας. Αυτή η εβδομάδα θα σας βοηθήσει αρκετά σε οικογενειακές και συναισθηματικές υποθέσεις, κάτι που θα το δείτε πιο έντονα σε βάθος χρόνου.   

Λέων

Αν και τα οικονομικά σας βρίσκονται σε μία πολύ πιεστική περίοδο, είστε γεμάτοι καθαρή ενέργεια στους επαγγελματικούς σας στόχους. Κάποια πρόσωπα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις αποφάσεις σας και μάλλον θα υπάρξει μία δίκαιη για σας ολοκλήρωση, αν έχετε κάποιες νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Για σας των 2 πρώτων ημερών, θα νιώσετε μία έντονη αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, όπου ρόλο θα παίξουν οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής σας.   

Παρθένος

Αυτή η εβδομάδα θα είναι ηλιόλουστη για σας, με αρκετές σκέψεις για επιτυχημένες κινήσεις τόσο στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά σας θέματα. Βέβαια η Κρόνια παρουσία είναι σε ενέργεια και σας δείχνει τον δρόμο για την απαλλαγή κάποιων δύσκολων και τοξικών παρουσιών στην ζωή σας. Όταν ολοκληρωθεί η παρουσία του Κρόνου από τους Ιχθύες, τα βάρη των προβληματικών σχέσεων θα σας έχουν αφήσει και θα νιώσετε απαλλαγμένοι από τα λάθος άτομα.  

Ζυγός

Οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές από τους άλλους μπορεί να μην έχουν τελειώσει, αλλά για κάποιο λόγο θα αρχίσετε σταδιακά να νιώθετε καλύτερα, μετά από την δύσκολη Έκλειψη τις 2/10, που πραγματοποιήθηκε στο δικό σας ζώδιο. Σε μία εβδομάδα έντονων προβληματισμών, καλό είναι να μην παρασυρθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος, όπως επίσης να μην κάνετε οικονομικά λάθη ή συμφωνίες, που στο τέλος θα σας αδειάσουν το πορτοφόλι.   

Σκορπιός

Αυτή η εβδομάδα σας δημιουργεί μία πολύ θετική αίσθηση, νιώθετε υπέροχα με τις συνθήκες που επικρατούν και μάλλον έχετε αποδεχθεί τις αλλαγές που έχουν συμβεί από τον περασμένο μήνα. Θα υπάρξουν θετικές προοπτικές σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ εσείς των πρώτων ημερών θα βρεθείτε έτοιμοι να αποχαιρετίσετε μία υπόθεση που σας έχει αγχώσει αρκετά.   

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει η τάση για να λειτουργείτε με κάπως μυστικό τρόπο, να κάνετε κρυφές συμφωνίες και να βρίσκεστε σε μία έντονη διαμάχη με τον εαυτό σας. Κάποιοι από σας θα έχετε καλή έκβαση σε ένα νομικό ή πνευματικό θέμα, ενώ την Κυριακή θα πρέπει να παρακάμψετε τα πολύ σημαντικά που σας απασχολούν, γιατί θα υπάρξουν ανατροπές που δεν τις έχετε προγραμματίσει.   

Αιγόκερως

Το μοτίβο των σχέσεων σας και των επαγγελματικών σας εξελίξεων έχει υποστεί μία έντονη αλλαγή, ακόμη και σε καταστάσεις που δεν προμήνυαν αυτές τις εξελίξεις. Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν καλές προοπτικές για να ανανεώσετε τα άτομα που βρίσκονται στο φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, ενώ θα μπορέσετε να σχεδιάσετε και να στηρίξετε τα νέα σας σχέδια. Στο τέλος αυτής της εβδομάδας μην μπείτε στον πειρασμό να κάνετε επενδυτικές κινήσεις, ιδίως αν ανήκετε στις πρώτες μέρες του ζωδίου σας.   

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους, η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά έντονη στα εργασιακά σας προγράμματα, κάτι που μπορεί να σας κουράσει, αλλά συγχρόνως θα αναβαθμίσει τις φιλοδοξίες σας. Ίσως να κάνετε κάποιες πολύ εποικοδομητικές συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις ικανότητες σας και να νιώσετε ικανοποίηση μέσα από τις προσπάθειες σας. Αν θέλετε να αναπτύξετε κάτι επιχειρηματικό, καλό είναι αυτή την περίοδο να το προετοιμάζετε και όχι να το ολοκληρώσετε.   

Ιχθύες 

Αυτή η εβδομάδα έχει να σας δώσει αρκετά καλές προοπτικές για το μέλλον σας, αλλά θα πρέπει και εσείς να εργαστείτε με σύνεση και ηθικά κριτήρια, γιατί μην ξεχνάτε ότι ο Κρόνος βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και παρατηρεί την κάθε σας κίνηση,… αλλά και την οποιαδήποτε σκέψη σας. Στην προσωπική σας ζωή θα υπάρξουν έντονες αναγεννησιακές συνθήκες, κάτι που θα σας δώσει ένα μπουστάρισμα στην ψυχολογία σας, που το τελευταίο διάστημα βρίσκονταν σε υποτονικούς ρυθμούς.    

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ