Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
ddd

Ενημερώθηκε: 16/09/24 - 23:42

Ζώδια (17/9/2024): Η Σελήνη μία μέρα πριν την έκλειψη [Πανσέληνο], βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και έρχεται σε σύνοδο με τον Κρόνο. Είναι η στιγμή που κάποια πράγματα μπορεί να λειτουργήσουν λάθος, σε μία επίσης ακατάλληλη χρονική στιγμή.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, η Σελήνη στον 12 τομέα, είναι ένδειξη μιας ψυχολογικής κατάστασης που δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείτε. Απαγορευτικό είναι αυτές τις μέρες να πάρετε αποφάσεις, αλλά θετικό να συλλέξετε πληροφορίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η μέρα σας θα έχει μία υπερβολή και μία κακή εκτίμηση κάποιων πραγμάτων. Αποφύγετε να έχετε παράνομες δραστηριότητες και μην κάνετε υπερβολικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, είναι περίεργα κουραστικές αυτές οι μέρες, όπου θα έχετε αρκετά έντονη την ανάγκη να ολοκληρώστε μία επαγγελματική δραστηριότητα, αλλά προσοχή να δώσετε στην εντιμότητα των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι αρκετά φρόνιμο να κάνετε κάποιες δραστηριότητες σας με προσοχή. Δεν είναι εύκολη μέρα για μετακινήσεις, συμβόλαια και επικοινωνία με τους άλλους.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, μην επιτρέπετε να σας πληγώνουν κάποια πρόσωπα με επανάληψη και συχνότητα που σας έχει κουράσει αρκετά. Φροντίστε να έχετε τους άλλους αυτή την περίοδο σε απόσταση ασφαλείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη σήμερα είναι αρκετά μελαγχολική για σας. Ίσως να χρειαστεί να βάλετε μία σειρά σε σχέσεις και πρόσωπα που σας έχουν κουράσει, αλλά ακόμη και αυτό να μην γίνει, θα έχετε μία πιο ξεκάθαρη άποψη για τους άλλους.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, μία στάση για ξεκούραση είναι απαραίτητη και καλό είναι να γίνει τώρα που νιώθετε το βάρος των ευθυνών όλο πάνω σας. Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα κυλούν αισιόδοξα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο, ίσως γίνει η αιτία να αποχωριστείτε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, ή ένα πρόσωπο που το εμπιστεύεστε, θα σας απογοητεύσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες, δύσκολες αυτές οι μέρες, ιδίως αν ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Φροντίστε να μην κάνετε πράγματα, που θα σας προβληματίσουν αργότερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, είναι καιρός να βρεθείτε σε απόσταση αναπνοής με τα προβλήματα που σας έχουν προκαλέσει οι άλλοι, ενώ καλό είναι μην αποφύγετε να μάθετε κάποιες αλήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός για να δείτε το πρόβλημα ως έχει, συναισθηματικό, ή οικονομικό. Προσπαθήστε να μην καλύψετε τις καταστάσεις, αλλά να αποκτήσετε εφόδια για να τις αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, το Κάρμα είναι πολύ ενεργό αυτό το διάστημα και έχει ένα λόγο παραπάνω σε ότι συμβαίνει στην ζωή σας. Οι γεννημένοι 5, 6 και 7 Μαρτίου, θα έχετε μία έντονη εμπειρία, που προέρχεται από το παρελθόν.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ