Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 0-0: Αγρινιώτικο «μπλόκο» στο Φάληρο

 
Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 0-0: Αγρινιώτικο «μπλόκο» στο Φάληρο

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 20:47

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την πρώτη του αποτυχία για τη φετινή σεζόν, αποχαιρετώντας το απόλυτο των νικών μετά από το ισόπαλο 0-0 με τον Παναιτωλικό στην 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Παρά τις συνεχείς επιθέσεις και την έντονη πίεση στην αντίπαλη άμυνα, οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να μετατρέψουν τις ευκαιρίες τους σε γκολ.

Ο Μεντιλίμπαρ είδε τους Ελ Κααμπί, Ροντινέι και Σέρτζιο Ολιβέιρα να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό, ενώ οι φιλοξενούμενοι, αν και παθητικοί, είχαν μία αξιόλογη ευκαιρία στο 40ο λεπτό με τον Μαυρία.

Στο παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε το ντεμπούτο του Πορτογάλου μέσου Σέρτζιο Ολιβέιρα, καθώς και του Γουίλιαν, οι οποίοι κέρδισαν θερμή υποδοχή από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η επόμενη πρόκληση για την ομάδα του Πειραιά έρχεται με το εκτός έδρας ματς απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από την άλλη, η ομάδα του Παναιτωλικού προετοιμάζεται για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR.

Οι ενδεκάδες:

Ολυμπιακός (Χ. Λ. Μεντιλίμπαρ) Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Πιρόλα, Ορτέγκα, Στάμενιτς, Έσε, Μαρτίνς, Τσικίνιο, Βέλντε, Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Γουίλιαν, Γκαρθία, Κοστίνια, Κάρμο, Ολιβέιρα, Γιάρεμτσουκ, Αποστολόπουλος

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Tσάβες - Σιέλης, Μλάντεν, Λιάβας - Μαυρίας, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τορεχόν - Πέρες, Ντίας, Λομόνακο

Στον πάγκο: Στεργιάκης, Στάγιτς, Νικολάου, Κοντούρης, Μαϊντέβατς, Λαχούντ, Λουίς, Ροά, Γαλιάτσος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ