ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει το πλάνο Αλμέιδα για Βόλο

 
ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει το πλάνο Αλμέιδα για Βόλο

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 14:57

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί η ΑΕΚ στον αυριανό αγώνα κόντρα στον Βόλο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται αντιμέτωπος με νέα εμπόδια, καθώς οι Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο τέθηκαν εκτός μάχης, προσθέτοντας πονοκεφάλους στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υπέστη θλάση β’ βαθμού και θα παραμείνει στα «πιτς» για τον προσεχή αγώνα, ενώ ο Μόζες Οντουμπάτζο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση, φαίνεται να έχει θλάση α’ βαθμού, κάτι που τον αποκλείει από τη διάθεση του προπονητή.

Παράλληλα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Έρικ Λαμέλα, ο οποίος δεν είναι ακόμα στο 100%, με τον Αλμέιδα να αναμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να δει αν θα μπορέσει να υπολογίζει στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Αν ο Λαμέλα δεν καταφέρει να δώσει το «παρών», το πιθανότερο είναι ότι τη θέση του θα καλύψει ο Τούκου Περέιρα, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει βασικός. Στα υπόλοιπα μέτωπα, ο Γκατσίνοβιτς και ο Οντουμπάτζο είχαν προγραμματιστεί να βρίσκονται στον πάγκο και να δώσουν λύσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι τραυματισμοί τους αναγκάζουν τον Αργεντινό τεχνικό να βρει νέες εναλλακτικές.

Ο μόνος διαθέσιμος δεξιός μπακ πλέον είναι ο Λάζαρος Ρότα, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης φαίνεται ότι θα ξεκινήσει ο Κοϊτά, εκμεταλλευόμενος τη δική του καλή κατάσταση. Δεν αποκλείεται, επίσης, η επιστροφή του Χατζισαφί στην αποστολή, ο οποίος είχε μείνει εκτός μετά τη ρεβάνς με τη Νόα.

Με αυτές τις εξελίξεις, ο Αλμέιδα καλείται να προσαρμόσει τα πλάνα του και να αξιοποιήσει το βάθος της ομάδας για να καλύψει τα κενά ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο, που αναμένεται κρίσιμη για τη συνέχεια της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ