Επιστροφή και... ιστορία για Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Επιστροφή και... ιστορία για Μέσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 13:28

Ο Λιονέλ Μέσι συνεχίζει να γράφει ιστορία με την Ίντερ Μαϊάμι, προσφέροντας μια ακόμη φαντασμαγορική εμφάνιση στην επιστροφή του στη δράση μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας.

Στη νίκη της ομάδας του με 3-1 επί της Philadelphia Union, ο Αργεντινός σταρ σημείωσε δύο γκολ και έδωσε μια ασίστ, επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία του στο MLS.

Παρά το γεγονός ότι παραδέχθηκε πως δυσκολεύεται από την υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες του Μαϊάμι, τίποτα δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στην ποδοσφαιρική του μαγεία. Ο Μέσι, σε κάθε του εμφάνιση, θυμίζει γιατί θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές στην ιστορία του αθλήματος.

Με την τελευταία του παράσταση, ο Μέσι έφτασε τα 15 γκολ και τις 15 ασίστ σε μόλις 19 αγώνες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ ταχύτητας στο MLS για την επίτευξη αυτών των αριθμών. Η συμβολή του είναι καθοριστική, μεταμορφώνοντας την Ίντερ Μαϊάμι σε μια ομάδα που όλοι οι αντίπαλοι φοβούνται.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση άρχισε με την Philadelphia Union να παίρνει προβάδισμα, όμως ο Μέσι δεν άργησε να αναλάβει δράση. Με την χαρακτηριστική του κλειστή ντρίμπλα και το άψογο τελείωμα με το δεξί πόδι, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ενώ αργότερα, με ένα μονοκόμματο σουτ με το αριστερό, έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ. Ο Αργεντινός ολοκλήρωσε το «σόου» του με μια ασίστ στον Λουίς Σουάρες, «κλειδώνοντας» το τελικό 3-1.

Ο Μέσι δεν αρκέστηκε μόνο στις ενέργειές του στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έδωσε και ακόμη έναν viral πανηγυρισμό, εμπνευσμένο από τον Στεφ Κάρι, κάνοντας το «night-night», ολοκληρώνοντας με στιλ μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις στο MLS.

Με κάθε του παιχνίδι, ο Μέσι αποδεικνύει πως ακόμα και στα 36 του, παραμένει ο απόλυτος showman και συνεχίζει να κλέβει την παράσταση, με το κοινό να παρακολουθεί εκστασιασμένο το ποδοσφαιρικό του μεγαλείο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ