Πολάκης: Άμεσα εκλογές για να επουλωθεί το τραύμα στον ΣΥΡΙΖΑ - Να γίνουν έως στις 3 Νοεμβρίου

 
φφφ

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 10/09/24 - 16:45

Το αίτημά του για άμεση προσφυγή στις εσωκομματικές κάλπες το επόμενο διάστημα προκειμένου να εκλεγεί ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ, επανέλαβε ο Παύλος Πολάκης, προσερχόμενος στην Κουμουνδούρου.

Ο κ. Πολάκης κατέφθασε στα γραφεία του κόμματος για την προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, στην ατζέντα της οποίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και... μοιραία στο χρονοδιάγραμμα της νέας κούρσας για την εκλογή ηγεσίας, με δεδομένο ότι ο χρόνος διεξαγωγής των νέων εκλογών έχει δημιουργήσει ήδη το έδαφος για την επόμενη εσωκομματική ρήξη.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε λόγο για «τραύμα που πρέπει να επουλωθεί» για να μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να επικεντρωθεί στον στόχο του που δεν είναι άλλος από το «να πέσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη». Όπως είπε δε, πιστεύει πως στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχουν όλα τα μέλη και όλος ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ. «Αυτό θα υποστηρίξω και σήμερα» είπε ο κ. Πολάκης.

Μεταξύ άλλων ο Παύλος Πολάκης απάντησε και σε σχετική ερώτηση τονίζοντας πως σαφώς ο κ. Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα. «Εδώ κυκλοφορούν και σενάρια ότι περιμένει να δει τις δημοσκοπήσεις για να φτιάξει άλλο κόμμα», είπε και κάλεσε τους πάντες να δεσμευτούν για ενότητα. Αναφερόμενος δε στο πότε μπορούν να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες τις τοποθέτησε στις αρχές Νοεμβρίου. «Δεν μπορεί να πάει παραπέρα», είπε ο ίδιος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ