Ολυμπιακός: Να συνεχίσει το σερί

 
Ολυμπιακός: Να συνεχίσει το σερί

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 10/09/24 - 12:49

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις επίσημες υποχρεώσεις του ο Ολυμπιακός, πριν από την πρώτη διακοπή της σεζόν για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Οι Πειραιώτες, πριν τους αγώνες για το Nations League, έκαναν το «3/3» στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας στα ισάριθμα παιχνίδια τον Βόλο (εκτός), την Καλλιθέα (εντός) και τη Λαμία (εκτός).

Μάλιστα, στο τελευταίο ματς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πολύ καλό πρόσωπο και η διακοπή τους έκοψε τη φόρα που οφείλουν να βρουν με την επανέναρξη της Stoiximan Super League.

Από σήμερα άπαντες στον Ολυμπιακό θα επιστρέψουν στον Ρέντη, για να πιάσουν δουλειά για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν να επιστρέψουν από αύριο και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναμένεται να αναλύσει τα πάντα για τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας. Απόψε παίζουν οι Έλληνες διεθνείς στην Ιρλανδία και αναμένεται να μπουν στην εξίσωση από την Πέμπτη.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιάρεμτσουκ που είναι στις υποχρεώσεις της Ουκρτανίας, για το εκτός έδρας ματς με την Τσεχία. Σήμερα θα επιστρέψει από την Ιταλία ο Πιρόλα που ήταν στην ελπίδων της πατρίδας του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ