LIVE: Ελλάδα-Φινλανδία 3-0

 
β

Ενημερώθηκε: 07/09/24 - 23:19

Μια νέα σελίδα στην Εθνική Ελλάδας ανοίγει σήμερα, καθώς στο ξεκίνημα της 4ης σεζόν του Nations League, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τιμόνι, υποδέχεται στις 21:45 (ALPHA, Novasports Prime) την Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Για πρώτη φορά η «γαλανόλευκη» θα αγωνιστεί στη League B (2ος όμιλος), καθώς κατάφερε να κερδίσει την άνοδο από την τρίτη κατηγορία στην τελευταία τα διοργάνωση (2022-23).

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός φέρνει έναν νέο αέρα στην Εθνική, η οποία ωστόσο έχει γερές βάσεις από τη θητεία του Γκουστάβο Πογέτ, παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να προκριθεί στο Euro 2024. Ο Γιοβάνοβιτς βρίσκει ένα έτοιμο σύνολο, με τον ίδιο να γνωρίζει καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο και να θέλει να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες και σίγουρα σε μια μεγάλη διοργάνωση. 

Ο αγώνας με τη Φινλανδία σηματοδοτεί και την επιστροφή της Εθνικής  στο «Γ. Καραϊσκάκης», ψάχνοντας  την ώθηση για νέες επιτυχίες και εποχές δόξας. Η κίνηση στην προπώληση των εισιτηρίων έδειξε πως ο κόσμος θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια.

Σημαντικό είναι ότι ντεμπούτο κάνει στην Εθνική ομάδα και ο Χρήστος Ζαφείρης. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός που επέλεξε την Ελλάδα και απέρριψε τη Νορβηγία. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα όπως την έχει στο μυαλό του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ