Το ΠΑΣΟΚ σήμερα κλείνει τα 50 - Η εκδήλωση στο Ζάππειο

 
εεε

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 03/09/24 - 11:01

Το ΠΑΣΟΚ σήμερα έγινε 50 ετών και σήμερα οι υποψήφιοι Πρόεδροι αλλά και τα μέλη και οι φίλοι του κινήματος θα γιορτάσουν τα γενέθλια στο Ζάππειο και μάλιστα ο Νίκος Ανδρουλάκης απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, προσκάλεσε τους φίλους και ψηφοφόρους του Κινήματος στην εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ στις 19:30 στο Ζάππειο γράφοντας: «Καλημέρα και χρόνια μας πολλά! Σήμερα το βράδυ στο Ζάππειο, γιορτάζουμε όλες και όλοι μαζί! Ενωμένοι!»

Στα «γενέθλια» χαιρετισμούς θα απευθύνουν οι πρώην Πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ, κ. κ. Κώστας Σημίτης, Γιώργος Παπανδρέου και Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ θα τιμηθούν τα ιδρυτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που υπέγραψαν τη διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη 1974.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει φυσικά και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, και θα ακολουθήσει συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Μαρκόπουλο, που έφυγε από τη ζωή πριν ένα χρόνο και το έργο του ταυτίστηκε με τον αγώνα κατά της χούντας και τη Μεταπολίτευση.

(Τραγουδούν οι Γιώργος Περρής, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Δάφνη Ζουρνατζή
Τιμητική συμμετοχή: Χαράλαμπος Γαργανουράκης

Συμμετέχει η 15-μελής ορχήστρα Παλίντονος Αρμονία και η 12-μελής μικτή χορωδία υπό τη μουσική διεύθυνση του Αναστάσιου Συμεωνίδη).

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ