Συνεδριάζει η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα τα μέσα ενημέρωσης του κόμματος, «Αυγή» και «Στο Κόκκινο»

 
ΣΥΡΙΖΑ SYRIZA

Ενημερώθηκε: 22/08/24 - 13:30

Eπίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης με νέα ανάρτησή του για την πολιτική προστασία, ενώ σήμερα συνεδριάζει η Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συνεργασία, για τα μέσα ενημέρωσης του κόμματος, Αυγή και Κόκκινο.

Φλέγον ζήτημα για τον ΣΥΡΙΖΑ εξυγίανση και η βιωσιμότητα για τη συνέχιση της λειτουργίας των μέσων και οι αποφάσεις που θα ληφθούν σε αυτή την κατεύθυνση κατόπιν και τον εισηγήσεων διοικητικών συμβουλίων των δύο μέσων.

Το σχέδιο σύμφωνα με πληροφορίες που προτείνουν οι διοικήσεις των δύο μέσων, περιλαμβάνει αποδεσμεύσεις, όπως αναφέρεται εργαζομένων και μένει να διευκρινιστεί αν θα πρόκειται για μορφή εθελουσίας, αίτημα για έκδοση ομολογιακού δανείου, συγκρότηση εμπορικού τμήματος με στόχο την αύξηση εσόδων από διαφήμιση αλλά και καμπάνια εγγραφής συνδρομητών.

Εν το μεταξύ ο πρόεδρος του κόμματος εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη σε βίντεο ανάρτησή του όπου παρουσιάζει και τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική προστασία.

Δεσμεύεται όταν το κόμμα του γίνει κυβέρνηση για σύγχρονα οχήματα, εξοπλισμό και στελέχωση με μόνιμο προσωπικό στο πυροσβεστικό σώμα ειδικό κλάδο δασοπυροσβεστών και μονιμοποίηση εποχικών πυροσβεστών, σύσταση ανεξάρτητης αρχής πολιτικής προστασίας τις οποίας ο διοικητής και οι υποδιοικητές θα επιλέγονται από την επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής και με σύμφωνοι γνώμη επιτροπή σε εμπειρογνωμόνων με αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΕΛΑΣ, πυροσβεστικής λιμενικού και προσωπικότητες εγνωσμένης αξίας.

Για να επιστρέψουμε στα τη συνεδρίασης της πολιτικής γραμματείας που θα αρχίσει τη μία το μεσημέρι, στη συνεδρίαση αναμένεται ότι θα συμμετάσχει οΠαύλος Πολάκης ως μέλος της γραμματείας παρότι έχει διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα. Χθες αργά το βράδυ επανήλθε στην κόντρα του με την Αθήνα Λινού ζητώντας μάλιστα παρέμβαση της δικαιοσύνης για απευθείας αναθέσεις σε σχέση με το ινστιτούτο Prolepsis.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ