Βέροια: Θρήνος και οργή στην κηδεία του 19χρονου που έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ

 
Βέροια: Θρήνος και οργή στην κηδεία του 19χρονου έχασε τη ζωή του σε λούνα παρκ

Πηγή Φωτογραφίας: inveria.gr

Ενημερώθηκε: 21/08/24 - 14:42

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Γιάννη στην πατρίδα του, τη Βέροια.

Οι στιγμές για την οικογένεια του 19χρονου Γιάννη, αλλά και για τους φίλους του, για τους συγγενείς, για όλους τους ανθρώπους της περιοχής είναι δύσκολες.

Πλήθος κόσμου έφτασε νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου στη Βέροια, και μάλιστα πολλοί συνόδευσαν σιωπηλοί, μαυροντυμένοι τη σορό του 19χρονου, από το σπίτι του μέχρι την εκκλησία, όπου τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία.

Όλοι ήταν απαρηγόρητοι. Όλοι προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που έχει συμβεί, ότι χάθηκε δηλαδή ένα 19χρονο παιδί με αυτόν τον άδικο τρόπο. Αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και συναισθήματα οργής και οι συγγενείς ζητούν δικαίωση και απόδοση δικαιοσύνης. Αυτό είπαν πριν από λίγο και ο παππούς του 19χρονου, αλλά και ο καλύτερός του φίλος στο ΕΡΤNews,

Στρέφουν τα βέλη τους και προς τη δήμαρχο Κασσάνδρας, την κα. Χαλκιά, λέγοντας “πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί ένα πάρκο, ένα λούνα παρκ με μηχανήματα που ανεβαίνουν παιδιά; Πώς είναι δυνατόν να λειτουργεί χωρίς να έχει την απαιτούμενη άδεια; Ελπίζουμε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μη σκοτωθούν άλλα παιδιά, όπως σκοτώθηκε το δικό μας“.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχει συμβεί. Τραγικές φιγούρες η δύστυχη μητέρα του 19χρονου που ήταν μπροστά στο χαμό του παιδιού της, αλλά και ο πατέρας του που δεν έβλεπε την ώρα να τους συναντήσει για να χαρούν όλοι μαζί τις διακοπές τους.

Υπενθυμίζεται ότι την ώρα που οι ευθύνες για το γεγονός ότι το λούνα παρκ λειτουργούσε επί ένα μήνα χωρίς άδεια γίνονται μπαλάκι, χθες αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους ο ιδιοκτήτης του λούνα παρκ και ο χειριστής του παιχνιδιού.

Η εισαγγελέας ζήτησε προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος και με την ολοκλήρωση της θα αποφασιστεί η ποινική αξιολόγηση του 58χρονου και του 21χρονου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ