Παναθηναϊκός: Γυρίζει με... περηφάνια και αισιοδοξία - Το μυαλό στο πρωτάθλημα

 
Παναθηναϊκός: Γυρίζει με... περηφάνια και αισιοδοξία - Το μυαλό στο πρωτάθλημα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 16/08/24 - 13:23

Με ψηλά το κεφάλι αποχώρησε από τη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση έφτασαν μια ανάσα από μια σπουδαία πρόκριση απέναντι στον Άγιαξ, ωστόσο για λεπτομέρειες δεν μπόρεσαν να την πανηγυρίσουν. Το γκολ του Τετέ στο 89’ ακύρωσε το προβάδισμα που είχαν οι Ολλανδοί από το πρώτο ματς, η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είχε τις καλύτερες φάσεις στην παράταση, ωστόσο στα πέναλτι χρειάστηκαν 34 εκτελέσεις για να χαμογελάσουν στο τέλος οι γηπεδούχοι.

Ο Παναθηναϊκός μένει μεν με την πικρία του αποκλεισμού και τη χαμένη ευκαιρία της εξασφάλισης από τώρα της League Phase σε Europa ή Conference League, ωστόσο μπορεί να νιώθει περήφανος για την προσπάθεια που έκανε και πιστοποίησε πως είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το θερμό χειροκρότημα του κόσμου του στο φινάλε μαρτυρά πως το πρώτο μεγάλο στοίχημα της σεζόν, δηλαδή το να αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κοινού του στη νέα προσπάθεια που γίνεται, ο Παναθηναϊκός δείχνει να το κερδίζει.

Ασφαλώς, όμως, το «τριφύλλι» δεν μπορεί να μείνει εδώ… Με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα η προσοχή στρέφεται άμεσα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και το «πονηρό» παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή στο ΟΑΚΑ (20:00). Δεδομένου ότι η ρεβάνς με τον Άγιαξ ολοκληρώθηκε… Παρασκευή, είναι σίγουρο ότι ο Ντιέγκο Αλόνσο θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές. Τόσο για να φρεσκάρει την ομάδα του, όσο και έχοντας κατά νου ότι ο Παναθηναϊκός έχει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη κόντρα στη Λανς, με το πρώτο ματς να διεξάγεται την Πέμπτη στο «Μπολάρ». Σε αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμος ο Μαντσίνι, που συμπλήρωσε κάρτες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ