Νέα ανάρτηση του Άγγελου Τσέκερη με "καρφιά" εναντίων του Κασσελάκη για τους τους απολυμένους της «Αυγής»

 
θθ

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ενημερώθηκε: 10/08/24 - 17:26

Νέα ανάρτηση για την κατάσταση στην εφημερίδα «Αυγή», μεταφέροντας την αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων της, έκανε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας, Άγγελος Τσέκερης.

Ο Άγγελος Τσέκερης σημειώνει ότι «η διοίκηση της εφημερίδας και του σταθμού ενημερώνει τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες ότι δεν υπάρχουν χρήματα για μισθούς και επίδομα άδειας ούτε και ξέρει αν θα βρεθούν και ποτέ».

Ταυτόχρονα, όπως σημειώνει, η εφημερίδα έκλεισε «χωρίς σχέδιο, χωρίς σκοπό, χωρίς να ξέρει τι θέλει να κάνει, ο 7ος της Κουμουνδούρου έσφαξε ένα φύλλο που βγαίνει καθημερινά από το 1952, με εξαίρεση τη χούντα. Χωρίς κανένα όφελος - γιατί από τότε οι εργαζόμενοι είχαν επισημάνει ότι δεν είναι το καθημερινό φύλλο που επιβαρύνει οικονομικά την εφημερίδα. Έτσι, γιατί μπορούσε».

Και μάλιστα υπονοεί ότι το κλείσιμο της εφημερίδας έχει εκδικητικό χαρακτήρα καθώς «αποδεικνύεται λοιπόν ότι το κλείσιμο της καθημερινής "Αυγής" ούτε προϊόν κάποιας οικονομικής μελέτης ήταν, ούτε ενέργεια βασισμένη σε κάποιο σχέδιο βιωσιμότητας. Έτσι απλά την έκλεισαν. Προφανώς τσαντισμένοι από το άρθρο του Καρτερού την προηγούμενη Κυριακή (23/6/2025 «ο ΣΥΡΙΖΑ “άντεξε”; Μπράβο, συνεχίστε τα ίδια…».

Παράλληλα, επισημαίνει ότι «με την κατάσταση στην "Αυγή" ο Κασσελάκης ούτε στη ΔΕΘ μπορεί να σταθεί, ό,τι και να πει, γι' αυτό θα τον ρωτάνε, άντε και για τη δεξαμενή νερού».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Άγγελου Τσέκερη:

Πηγή: tomanifesto.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ