Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης φοβάται τον πολιτικό του μέντορα

 
δδδ

Ενημερώθηκε: 09/08/24 - 12:54

Τα… στραβά μάτια που κάνει ο Στέφανος Κασσελάκης στις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη με τις οποίες στοχοποιεί την Αθηνά Λινού σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ανάρτηση του στα social media, ο υπουργός Υγείας επισημαίνει ότι όσα ισχυρίστηκε η Βούλα Κεχαγιά, ότι δηλαδή πρόκειται για… διμερές θέμα μεταξύ Πολάκη και Λινού, δεν μπορεί να ισχύουν.

«Ή οι καταγγελίες του κ. Πολάκη είναι αληθείς, άρα η κα Λινού έχει καταχραστεί δημόσιο χρήμα και προφανώς δεν μπορεί να παραμένει μέλος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ή είναι συκοφαντικές και ψευδείς και άρα -όσο και να πονάει αυτό τον πρόεδρο Στέφανο που τόσο τον αγαπάει- ο Παύλος Πολάκης δεν μπορεί να παραμένει μέλος του ΣΥΡΙΖΑ».

Όπως επισημαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης με τους χειρισμούς του, ο Στέφανος Κασσελάκης δείχνει ότι φοβάται τον πολιτικό μέντορά του. «Εάν απλά ο πρόεδρος κ. Στέφανος Κασσελάκης υποκρίνεται ότι δεν βλέπει τι ανεβάζει ο φίλος του Παύλος καθημερινά απλά αποδεικνύει ότι τον φοβάται, αλλά αρχηγός που φοβάται δεν κάνει για αρχηγός οπότε χαιρετίσματα…» σημείωσε.

Τέλος, ο υπουργός Υγείας υπενθύμισε την απαράδεκτη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη στο παρελθόν. «Εμένα με κυνήγησε και με κατηγόρησε ως κλέφτη διότι δεν φοβήθηκα από το bullying του. Απέλυσε εργαζομένους του ΚΕΕΛΠΝΟ με ψευδείς κατηγορίες μόνον και μόνον διότι ήθελε να κτυπήσει εμένα, ως το δικαστήριο ήρθε και έκανε bullying εξώφθαλμα στους δικαστές για να επιτύχει την καταδίκη τους, παραδέχθηκε ότι φόβισε εργαζόμενους της Novartis για να "κελαηδήσουν" δηλ να πουν ψέματα για να μας κλείσει φυλακή και τώρα στοχοποίησε την κ. Λινού επειδή με τα δάκρυα της ανέδειξε το ποσό τραμπούκος και βάρβαρος προς τους εργαζομένους και τις γυναίκες είναι.

Γιατί δεν έψαχνε την κ. Λινού ως τώρα;

Τώρα κατάλαβε ότι είναι "κλέφτρα;". Άρα δεν τον νοιάζει η ουσία των καταγγελιών του αλλά η εμμονή του. Τώρα μισεί την κ. Λινού την πληρώνει η κ. Λινού…αλλά για να δούμε τί θα κάνει τελικά ο κ. Κασσελάκης για να δούμε και τί μέταλλο τελικά έχει;» σημειώνει.

Δείτε την ανάρτηση του:

Πηγή: tomanifesto.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ