Πανιώνιος: Επέστρεψε και επίσημα ο «Ιστορικός» - Εγκρίθηκε ο φάκελος για συμμετοχή στην Basket League

 
Πανιώνιος: Επέστρεψε και επίσημα ο «Ιστορικός» - Εγκρίθηκε ο φάκελος για συμμετοχή στην Basket League

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 26/07/24 - 12:39

Τυπική μορφή πήρε η επιστροφή του Πανιωνιού στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ!

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, οι «κυανέρυθροι» ενημέρωασαν ότι ο φάκελος συμμετοχής τους στη Stoiximan Basket League για τη σεζόν 2024-25 εγκρίθηκε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ.

Κάτι τέτοιο αποδεικνύει με κάθε τρόπο πως ο Πανιώνιος ήρθε για να... μείνει στην κορυφαία κατηγορία, έχοντας φροντίσει να μην την «πατήσει» όπως άλλες ομάδες, που εξασφαλίζουν την άνοδο όμως όχι και τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να την πραγματοποιήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενημερώνει ότι η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Γενικής Αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ, κατόπιν μυστικής της διάσκεψης την Τετάρτη 25/7 αποφάσισε να της χορηγήσει την Γενική Αδειοδότηση πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας για συμμετοχή στην Basket League.

Η Επιτροπή εξέτασε την αίτηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για τη χορήγηση της Γενικής Αδειοδότησης και μελέτησε τα υποβληθέντα έγγραφα και σκέφτηκε σύμφωνα με τον Κανονισμό του άρθρου 105 παρ.4 του Νόμου 2725/1999.

Κατόπιν τούτων αποφάσισε ότι η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πληροί τις προϋποθέσεις του Κανονισμού οπότε φυσιολογικά κι αναμενόμενα της χορήγησε τη Γενική Αδειοδότηση πρώτου σταδίου δεύτερης διαδικασίας.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιστρέφει δυναμικά, με φερεγγυότητα, διαφάνεια και σχέσεις εμπιστοσύνης στα «μεγάλα σαλόνια» του επαγγελματικού πρωταθλήματος μπάσκετ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ