Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Βέλντε και Όρτα - Τα δεδομένα για Ποντένσε

 
Ολυμπιακός: Στην τελική ευθεία για Βέλντε και Όρτα - Τα δεδομένα για Ποντένσε

Ενημερώθηκε: 26/07/24 - 10:29

Στην τελική ευθεία φαίνεται πως είναι το θέμα της μεταγραφής του Κρίστοφερ Βέλντε στον Ολυμπιακό.

Από χθες το μεσημέρι προέκυψαν δημοσιεύματα στην Πολωνία, σύμφωνα με τα οποία οι Πειραιώτες είναι κοντά σε συμφωνία με τη Λεχ Πόζναν για την αγορά του Νορβηγού εξτρέμ.

Ο παίκτης αποτελεί εδώ και καιρό τον κορυφαίο στόχο του Μεντιλίμπαρ για τα άκρα της επίθεσης και οι ιθύνοντες του συλλόγου με συντονισμένες ενέργειες φαίνεται πως κατάφεραν να βρουν τη «χρυσή τομή» με τους Πολωνούς.

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα φτάσει τα 4 εκατ. ευρώ, τα οποία μαζί με τα μπόνους επίτευξης στόχων, θα ανέλθει στα 4,5 εκατ. ευρώ.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να οριστεί η άφιξη του Βέλντε, ο οποίος θα έρθει στην Αθήνα για τις απαραίτητες ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το συμβόλαιό του, οι προσωπικοί όροι του οποίου θα συμφωνηθούν μέσα στις επόμενες ώρες.

Από εκεί και πέρα, φαίνεται πως ξεκολλάει η υπόθεση του Αντρέ Όρτα.

Στις νέες επαφές που υπήρξαν με την Μπράγκα, οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν σημείο επαφής και να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις για την επιστροφή του Πορτογάλου μέσου στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος είχε ζητήσει την παραμονή του μεταξύ των παικτών που είχαν κατακτήσει το Conference League την προηγούμενη χρονιά.

Όλα δείχνουν ότι είναι πολύ κοντά στο deal η υπόθεση, με τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν με ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ και με αμοιβαίες αποχωρήσεις, ο παίκτης θα πάρει το αεροπλάνο για να προχωρήσουν τα διαδικαστικά: ιατρικά, συμβόλαια και οι ανακοινώσεις.

Σε ό,τι αφορά τώρα τον Ποντένσε, μοιάζει δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει. Η υπόθεση, απαιτεί υπομονή από όλες τις πλευρές. Τον Ολυμπιακό, τον παίκτη και φυσικά τους οπαδούς, οι οποίοι έκαναν τη δική τους… εκστρατεία για την επιστροφή του Πορτογάλου στο Λιμάνι.

Ο Ποντένσε αρνήθηκε να πάει στο τουρ της Γουλβς στις ΗΠΑ, ο προπονητής του πιέζει να τον δει και εκείνος δεν δείχνει διατεθειμένος να μείνει άλλο στην Αγγλία.

Άλλωστε, πριν από λίγο καιρό αγόρασε σπίτι στην Ελλάδα και η σύζυγός του θέλει και εκείνη σαν τρελή να γυρίσουν στην Αθήνα. Οι «ερυθρόλευκοι», από τη μεριά τους, τηρούν στάση αναμονής και δεν κάνουν την οποιαδήποτε κίνηση, αφού οι «λύκοι» δεν θέλουν στην παρούσα φάση να παραχωρήσουν τον παίκτη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ