Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησε την σύντροφό του γιατί δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε!

 
pp

Ενημερώθηκε: 24/07/24 - 19:21

Ένοχος για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κρίθηκε ένας 37χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος ξυλοκόπησε την σύντροφό του, επειδή δεν του άρεσε το φαγητό που μαγείρεψε. Η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο των δικαστηρίων, έπειτα από καταγγελία που έκανε η γυναίκα σε βάρος του συντρόφου της.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο και του επιβλήθηκε εξαγοράσιμη ποινή φυλάκισης 2 ετών (προς 10 ευρώ ημερησίως).

«Με αφορμή το φαγητό που έφτιαξα και δεν του άρεσε άρχισε να με χτυπάει με χαστούκια στο πρόσωπο. Προσπάθησα να ξεφύγω και έτρεξα προς την εξώπορτα, όμως μπήκε μπροστά μου και με άρπαξε από τα μαλλιά. Κατάφερα να φύγω από το διαμέρισμα και βγήκα στον δρόμο ψάχνοντας για ταξί. Τα χείλη μου έτρεχαν αίμα» ανέφερε η καταγγέλλουσα στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, που διαβάστηκε στο δικαστήριο, αφού η ίδια δεν παρέστη στη δίκη. Κατήγγειλε δε, ανάλογα περιστατικά βίας σε βάρος της από τον σύντροφό της και κατά το παρελθόν.

Στην απολογία του, ο κατηγορούμενος αποδέχθηκε την πράξη, αλλά αρνήθηκε ότι ο λόγος για την αντίδρασή του ήταν το φαγητό, κάνοντας λόγο για προσωπικής φύσεως διαφορές, που πυροδοτούν κατά καιρούς εντάσεις μεταξύ τους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ