Ζώδια: Οι αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα από 27 Μαΐου έως 2 Ιουνίου από την Αλεξάνδρα Καρτά

 
Οι αστρολογικές προβλέψεις από την Αλεξάνδρα Καρτά

Ενημερώθηκε: 03/06/24 - 18:33

Ζώδια: Αυτή η εβδομάδα θα παρουσιάσει μία καλή εξέλιξη σε θέματα οικονομικά, αλλά και νομικά. Ίσως μάλιστα θα υπάρξει μια γενικευμένη κατάσταση, όπου πολλά θέματα που βρίσκονταν στο σκοτάδι, τώρα όλα θα συνωμοτήσουν στο να επέλθει μία κάθαρση, μία αργή αλλά σταθερή δικαιοσύνη. Επίσης η σύνοδος του Άρη με τον Χείρωνα, στο τρίτο δεκαήμερο του Κριού, ενεργοποιεί καταστάσεις, φόβους, ασθένειες, ενώ υποθέσεις από το παρελθόν ζητούν άμεσα λύτρωση. Επηρεάζονται περισσότερο οι Κριοί 9 έως 13/4, Καρκίνοι 11 έως 15/7, Ζυγοί 11 έως 15/10 και Αιγόκεροι 10 έως 14/1.    

ΚΡΙΟΣ

Η περίοδος αυτή για τους περισσότερου Κριούς είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, όπου αναπτύσσεται μία εξωστρέφεια και Καλοκαιρινή διάθεση. Για σας που ανήκετε στο τρίτο δεκαήμερο, είναι κάποια θέματα από το παρελθόν που θα πρέπει να τα φροντίσετε και να βρείτε τον τρόπο να τα εξαλείψετε, όσο δύσκολο και να φαίνεται. Επίσης, θέματα υγείας μπορεί να επανέλθουν, ή να έχετε μία συνεχόμενη κόπωση που θα σας δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά.  

ΤΑΥΡΟΣ

 Είναι αλήθεια ότι οι περισσότεροι από σας έχετε ανακτήσει αρκετά την αυτοπεποίθηση σας, ενώ επιθυμείτε να ολοκληρώσετε μία προσωπική υπόθεση. Κάτι που θα πρέπει να ελέγχετε είναι η έντονη κτητικότητα που έχετε και ίσως να είναι ακόμη ποιο διογκωμένη σε όσους έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαΐου. Στα επαγγελματικά σας, μία επιπλέον ευθύνη θα σας δημιουργήσει αρκετό άγχος.       

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου με Ήλιο, Αφροδίτη και Δία να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο, ενώ ο Κρόνος σε δύσκολη όψη προς το ζώδιο σας, δημιουργεί ένα πέπλο ισορροπίας και ευθυνών. Για τους νεότερους του ζωδίου σας, τώρα χτίζετε μία πολύ ισχυρή υποδομή, μέσα από έντονη προσπάθεια και αυτό θα σας παραπέμψει αργότερα, σε θέση ισχύος με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.    

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Εκείνο που θα πρέπει να καταλάβετε εσείς οι Καρκίνοι, είναι ότι συσσωρεύονται στον 12 τομέα σας πολλοί πλανήτες και αυτό σας δημιουργεί άγχος, κούραση και εσωτερικές διαδικασίες που δεν είναι ιδιαίτερα εύκολες. Από την άλλη νιώθετε ότι τα   επαγγελματικά σας και η κοινωνική σας εικόνα έχει [μουτζουρωθεί] με κάποια θέματα από το παρελθόν. Να είστε δυνατοί και θα πάρετε ότι σας αξίζει, από τις 20 Ιουνίου και μετά.  

ΛΕΩΝ

Είναι μία αρκετά δυνατή περίοδος για να κάνετε νέα σχέδια και να φροντίσετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Ίσως ήρθε η στιγμή να αφουγκραστείτε το περιβάλλον σας και να αποφασίσετε ποιους ανθρώπους θα κρατήσετε στην ζωή σας και ποιους θα αφήσετε να φύγουν. Οι στόχοι σας γίνονται πιο συγκεκριμένοι και αυτό θα σας δώσει ένα καλό λόγο για να προχωρήσετε με μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι η περίοδος που χρειάζεται να δώσετε ώθηση για να κερδίσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Επίσης η ανάγκη σας για μία εσωτερική κάθαρση, με όχι και τόσο ήρεμο τρόπο, θα σας χαρίσει προσωπική και συναισθηματική νίκη. Μπορεί να υπάρξουν υπέροχες προτάσεις και καλές προοπτικές για σας του πρώτου δεκαημέρου, αλλά για σας που ανήκετε στα επόμενα 2 δεκαήμερα, θα πρέπει να έχετε αρκετή υπομονή για να κερδίσετε την καθημερινή σας ασφάλεια και ηρεμία.     

ΖΥΓΟΣ

Βρίσκεστε σε μία αρκετά καλή περίοδο και αυτό που σας λείπει μάλλον είναι η υπομονή. Εσείς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα έχετε αρκετά έντονες ανησυχίες για το μέλλον μιας σχέσης σας. Είναι καιρός να κάνετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα στην ζωή σας και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε πρόσωπα που θα σας στηρίζουν, αλλά κυρίως θα σας θαυμάζουν.  

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Συναισθηματικές εναλλαγές θα έχετε αυτή την περίοδο, αλλά όλο αυτό θα σας δώσει και αρκετή εσωτερική δύναμη για να πολεμήσετε τα πράγματα που πλέον δεν τα δέχεστε στην ζωή σας. Θα έχετε επίσης η ευκαιρία να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις που σας φόβιζαν, ή είχατε αποκομίσει κατά το παρελθόν μόνο δυσκολίες από αυτές. Θα σας δοθούν επίσης οικονομικές βοήθειες που κατά μια έννοια, δεν τις περιμένατε.  

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι από τις πιο αναστατωμένες περιόδους σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν μπορεί να σας το αμφισβητήσει κανένας. Ακολουθείστε την καρδιά σας, ιδίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο και ίσως κάποιοι από σας θα συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι  Κρόνος σας πιέζει αρκετά και σας δημιουργεί πολύ έντονες ανησυχίες, κυρίως με πρόσωπα που ανήκουν στο οικογενειακό σας περιβάλλον.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η περίοδος αυτή έχει μεγάλη ποικιλία από γεγονότα σε κάθε τομέα της ζωής σας. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι κάποιες οικογενειακές καταστάσεις, που από ότι φαίνεται δεν σας δίνουν πλέον χαρά, παρά ένα έντονο άγχος και ανησυχία. Από την άλλη θα υπάρξουν έντονες επαγγελματικές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν πολύ καλές ευκαιρίες για το μέλλον.  

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι μία πολύ δημιουργική περίοδος για σας, ενώ θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με έναν πιο συναισθηματικό τρόπο, αλλά και περισσότερο συντροφικό. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, ίσως σας ταλαιπωρεί ένα ακίνητο και η τύχη του, ή έχετε μία οικογενειακή υπόθεση, που μάλλον δεν πάει και τόσο καλά όσο ελπίζατε. Δώστε προσοχή στα οικονομικά σας και γενικότερα στις συμφωνίες που κάνετε. 

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε αρκετή αναστάτωση αυτή την περίοδο, ενώ κάποια πρόσωπα σας έχουν ταλαιπωρήσει συναισθηματικά και αυτό μάλλον δεν είστε διατεθειμένοι να τους το συγχωρέσετε. Το καλό είναι ότι η οικογένεια σας στηρίζει και σας δίνει όμορφες στιγμές, κυρίως αν ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές οι γεννημένοι 9, 10 και 11 Μαρτίου.  

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ