Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Σ. Λαβρόφ

 
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Αλ. Τσίπρα με τον Σ. Λαβρόφ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi

Ενημερώθηκε: 02/11/16 - 11:58

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ. Η συνάντηση διήρκεσε 45 λεπτά και έγινε παρουσία του Έλληνα ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά.

O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά τη συνάντησή του με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, στο Μέγαρο Μαξίμου, εξέφρασε τη βούληση να συνεχιστεί η πολύ στενή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στη Ρωσία.

«Έρχεστε σε μια κρίσιμη στιγμή για τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή και η παρουσία σας σηματοδοτεί την ανάγκη να διατηρήσουμε τις στενές σχέσεις» μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, ανέφερε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας.

«Φέτος είχαμε ένα πολύ εποικοδομητικό έτος Ελλάδας – Ρωσίας. Ελπίζουμε να συνεχιστεί αυτή η στενή συνεργασία, ιδίως στον τομέα των επενδύσεων, του τουρισμού και της οικονομικής συνεργασίας», πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Αναφερόμενος στο Κυπριακό υπογράμμισε την ανάγκη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης σημειώνοντας ότι «βιώσιμη λύση δεν νοείται με την παραμονή στρατευμάτων κατοχής στην περιοχή».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν σήμερα 2 Νοεμβρίου 1911 γεννήθηκε ο ποιητής Οδυσσέας Ελύτης

Από 22 έως 828€ τα τέλη κυκλοφορίας του 2017 - Δείτε πίνακες

Βάζουν στο στόχαστρο τα επιδόματα

Διακοπή κυκλοφορίας στα Τέμπη σήμερα (2/11) και αύριο

ΚΑΙΡΟΣ 2/11/2016: Αίθριος καιρός και άνοδος της θερμοκρασίας