Μ. Τέντογλου: «Έλληνες, είστε οι μεγαλύτεροι παίχτουρες σε όλη την Ευρώπη» - Το Twitter τον αποθεώνει

 
tendoglu

Ενημερώθηκε: 16/02/23 - 10:57

Το ' πε και το 'κανε και «τους έκανε πλάκα». «Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω». Αυτός είναι ο Μίλτος Τεντόγλου. Τσατίστηκε και έκανε νέα παγκόσμια επίδοση και με τα παπούτσια σωστού χρώματος...

Μετά την αδικαιολόγητη ακύρωση του ρεκόρ των 8,40 μ. που πέτυχε για «παράτυπα» καρφιά στα παπούτσια του, ο Τεντόγλου είπε το « i’ll be back» και το έκανε. Φορώντας έναν άλλο χρωματισμό, του ίδιου μοντέλου παπουτσιού που είναι κατάλληλο για άλματα εις μήκος «πέταξε» χθες, λίγες ώρες μετά την ακύρωση, στο 8,41 μ., σημειώνοντας την κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Εκτός από την κατάρριψη του ρεκόρ ο Έλληνας αθλητής έδειξε ταυτόχρονα ότι δεν πτοείται από τις unfair πρακτικές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου.

Και όπως σχολιάζει το twitter, αν τον τσατίσουν κι άλλο θα κάνει και παγκόσμιο ρεκόρ...

Το όνομα του Μίλτου Τεντόγλου έφτασε να γίνει πρώτο trend στο «ελληνικό» Twitter με τον ίδιο τον αθλητή σε στόρι του στο Instagram να ευχαριστεί τους Έλληνες για τη στήριξη που του παρείχαν μετά την ακατανόητη απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας.

«Έλληνες, είστε οι μεγαλύτεροι παίχτουρες σε όλη την Ευρώπη. Ευχαριστών πολύ για την υποστήριξη και τα epic σχόλια» ήταν το μήνυμά του προς τους συμπατριώτες τους. Ταυτόχρονα, με την ανάρτησή του έστειλε και «συστημένο» γράμμα στους τυπολάτρες της IAAF γράφοντας στα αγγλικά: Κανέναν αποτέλεσμα δεν είναι καλύτερο από αυτό που συνέβη σήμερα. Τόσοι σπουδαίοι αθλητές με υποστήριξαν αμέσως. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους τόσο πολύ. Είσαστε σαν οικογένειά για μένα».



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ