Δεν έχετε καταφέρει ποτέ να βράσετε τα αυγά τη σωστή ώρα προκειμένου να γίνουν όπως ακριβώς τα θέλετε; Εμείς είμαστε εδώ για να σου αποκαλύψουμε τα μυστικά του τέλειου βρασίματος αυγού. Ο ειδικός συμβουλεύει...
Ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πώς θα βράσουμε το αυγό από μελάτο έως σφικτό. Δείτε τα λεπτά και το αποτέλεσμα:
Η διατροφική αξία του αυγού:
Το αυγό αποτελεί τροφή, πλούσια σε πρωτεΐνες υψηλής βιολογικής αξίας, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Περιέχει ασβέστιο, φώσφορο, νάτριο, κάλιο, βιταμίνη Α, Β12, φολικό οξύ και σημαντικές ποσότητες σιδήρου.
Ο μύθος που επικρατούσε παλαιότερα ότι το αυγό αυξάνει την χοληστερόλη έχει καταρριφθεί, αφού σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει πλήθος μελετών εδώ και μια δεκαετία.
Δύο αυγά την ημέρα μερικές μέρες την εβδομάδα είναι ασφαλής και υγιής ποσότητα για τα περισσότερα άτομα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ: