Ας αφήσουμε για λίγο την παράδοση, ας ξεχάσουμε την συνηθισμένη διακόσμηση του πασχαλινού τραπεζιού: όλα κόκκινα, άντε και λίγο πράσινο και ας τολμήσουμε κάτι διαφορετικό, το ροζ!
'Ενα γιορτινό τραπέζι δεν σημαίνει πάντα ότι πρέπει να είναι επίσημο. Ειδικά το πασχαλινό. Μπορείτε να βάλετε επάνω πολλά μικρά πράγματα. Είναι αποδεδειγμένο πως τρώμε και με τα μάτια, όχι μόνο με το στόμα. Οσο πιο όμορφο είναι το τραπέζι μας, τόσο περισσότερο θα απολαύσετε την εμπειρία του φαγητού.
Συνδυάστε παλιά, οικογενειακά πιάτα και ποτήρια με καινούργια και μοντέρνα. Αυτή η "ανάμειξη" κάνει το τραπέζι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Μην ξεχνάτε ότι αν επιλέξετε να στολίσετε το τραπέζι με λουλούδια, πρέπει το βάζο να είναι χαμηλό για να μιλάνε άνετα οι καλεσμένοι.
Χρωματιστά σου-πλα, κρίκοι για τις πετσέτες, έστω και αν είναι χάρτινες και πολλά πολύχρωμα σοκολατάκια και καραμέλες σκορπισμένα παντού. Ακόμη και το παραδοσιακό αρνάκι με πατάτες θα αποκτήσει άλλη γεύση.