Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

 
Survivor spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (22/05) το έπαθλο

Ενημερώθηκε: 22/05/18 - 12:27

Survivor spoiler: Σήμερα το βράδυ στο reality επιβίωσης θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμη αγώνισμα επάθλου.

Μαχητές

Διάσημοι και θα μπουν σε έναν απαιτητικό στίβο που περιέχει έναν δύσκολο στόχο για να κερδίσουν το έπαθλο της επικοινωνίας. Το σημερινό έπαθλο αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα να επιβεβαιωθούν οι φήμες σε επίπεδοδιαρροών (spoiler) που αναφέρουν ότι έχουν ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο οι συγγενείς των παικτών.

Διάσημοι

Μαχητές

Στο χθεσινό αγώνισμα είδαμε τους Έλληνες να χάνουν από τους Κολομβιανούς επιβεβαιώνοντας τις διαρροές (spoiler) που σας είχαμε δώσει από νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Μάλιστα μετά το αγώνισμα και την βαριά ήττα, αφού και έφτασαν σε σημείο να χάνουν με 9-1, ξέσπασαν νέες διαμάχες μεταξύ των παικτών με τη μια ομάδα να ρίχνει την ευθύνη στην άλλη για την ήττα.

Survivor

Διάσημους

έπαθλο

Μαχητές

Survivor

Σήμερα το έπαθλο επικοινωνίας του για τους είναι μονόδρομος. Από τη μέρα που οι συνθέσεις των ομάδων άλλαξαν δεν έχουν πάρει σχεδόν κανένα και δείχνουν ότι δεν έχουν βρει ακόμη τα πατήματά τους. Αν κερδίσουν σήμερα θα είναι μια καλή ευκαιρία για να ανέβουν ψυχολογικά και να πάρουν δύναμη για την πολύ δύσκολη συνέχεια, αφού πλησιάζει και το κρίσιμο αγώνισμα της ασυλίας. Οι από την άλλη τα κερδίζουν όλα και σήμερα θέλουν να διευρύνουν το σερί των νικών τους. Ένα θετικό αποτέλεσμα σήμερα θα τους βάλει για τα καλά στη θέση του οδηγού στην κούρσα του .

Διάσημοι

Μαχητές

Ποιος κερδίζει όμως σήμερα; Από νωρίς το πρωί κυκλοφορούν κάποιες πρόωρες διαρροές (spoiler) στο διαδίκτυο που αναφέρουν ότι οι σήμερα έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη, χωρίς όμως να αποκλείεται η ανατροπή από τους . Αργότερα θα επανέλθουμε με πιο σίγουρες διαρροές (spoiler) σχετικά με την ομάδα που θα κερδίσει. Οιδιαρροές (spoiler) προέρχονται από φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και υπάρχει το ενδεχόμενο να μην επιβεβαιωθούν.