Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει μωσαϊκό.
Υλικά: 350 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. κονιάκ 80 γρ. κακάο 3 αβγά 300 γρ. μπισκότα 350 ml κρέμα γάλακτος
Ο αγαπημένος σεφ του «Πάμε Δανάη!», Τίμος Ζαχαράτος μάς φτιάχνει μωσαϊκό.
Υλικά: 350 γρ. βούτυρο 250 γρ. ζάχαρη άχνη 60 γρ. κονιάκ 80 γρ. κακάο 3 αβγά 300 γρ. μπισκότα 350 ml κρέμα γάλακτος