Noodles αυγού με μοσχαράκι και σάλτσα σόγιας από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά για τα noodles: 400 γρ. noodles αυγού, 400 γρ. μπριζόλα κόντρα μοσχαρίσια, 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 σκελίδα σκόρδο, 1 μέτριο ξερό κρεμμύδι, 2 φρέσκα κρεμμύδια, 1 πιπεριά κόκκινη, 1 πιπεριά πράσινη, 1 πιπεριά κίτρινη, Αλάτι, Φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Υλικά για τη σάλτσα: 80 γρ. μέλι, 1 κ.γ. τζίντζερ τριμμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, 300 γρ. νερό, 50 γρ. ξίδι ρυζιού, 200 γρ. σαλτσα σόγιας, 20 γρ. κόρν φλάουερ. Υλικά για το σερβίρισμα: 1 λάιμ, Σουσάμι.