Νηστίσιμο κέικ σοκολάτας από τον Σταύρο Βαρθαλίτη!
Υλικά: 260 γρ. αλεύρι γ. ο. χ., 200 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη, 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ, 2 βανίλιες σε σκόνη, 1 κ.σ. ξύδι λευκό, 50 γρ. κακάο σε σκόνη, 80 γρ. ηλιέλαιο, 240 γρ. νερό, 1 κ.γ. αλάτι, 1 κ.σ. ηλιέλαιο για τη φόρμα του κέικ, 1 κ.σ. κακάο για τη φόρμα του κέικ.
Υλικά για σερβίρισμα: 4 κ.σ. άχνη ζάχαρη.