Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 76-81: Σαν πρωταθλητής στην Πόλη

 
Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 76-81: Σαν πρωταθλητής στην Πόλη

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 25/10/24 - 23:01

Σε ένα σπουδαίο ευρωπαϊκό βράδυ, ο Παναθηναϊκός AKTOR απέδειξε για ακόμα μία φορά την κλάση του, κατακτώντας μια πολύτιμη νίκη με 81-76 επί της Φενέρμπαχτσε στο «Ulker Sports Hall».

Οι «πράσινοι» έδωσαν μια επιβλητική παράσταση κόντρα σε έναν από τους πιο σκληρούς αντιπάλους τους, επιδεικνύοντας τη δυναμική που πέρυσι τους έφερε στην κορυφή Ελλάδας και Ευρώπης. Με αυτήν την επιτυχία, ο Παναθηναϊκός βελτίωσε το ρεκόρ του σε 3-2 στη φετινή EuroLeague, κατακτώντας την πιο εντυπωσιακή νίκη του ως τώρα.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε σταθερό προβάδισμα για τρία δεκάλεπτα

Παρά τις απουσίες των Ντίνου Μήτογλου, Ιωάννη Παπαπέτρου και Μάριους Γκριγκόνις, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν κυριάρχησε στο παρκέ για τρία δεκάλεπτα, κρατώντας σταθερά το προβάδισμα με διαφορά 8-10 πόντων. Η ελληνική ομάδα έδειχνε ανίκητη απέναντι στη Φενέρ, επιβάλλοντας το παιχνίδι της και διατηρώντας τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Η αντεπίθεση της Φενέρμπαχτσε και η ψυχραιμία του Παναθηναϊκού

Στην τελευταία περίοδο, η τουρκική ομάδα αντεπιτέθηκε, εκμεταλλευόμενη τόσο την έδρα της όσο και την κούραση των φιλοξενούμενων, και κατάφερε να προηγηθεί 70-65, βάζοντας δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, οι «πράσινοι» αντέδρασαν με ψυχραιμία. Με πρωταγωνιστή τον Κώστα Σλούκα, που πέτυχε καθοριστικούς πόντους και ένα μεγάλο τρίποντο, ο Παναθηναϊκός ανέκτησε το προβάδισμα και εξασφάλισε τη νίκη, αποδεικνύοντας τη μαχητική του διάθεση και την εμπειρία πρωταθλητή.

Η συνέχεια της EuroLeague για Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε

Οι αγωνιστικές προκλήσεις συνεχίζονται και για τις δύο ομάδες στη διαβολοβδομάδα που ακολουθεί. Η Φενέρμπαχτσε θα παραμείνει εντός έδρας, υποδεχόμενη πρώτα τη Μακάμπι (29/10, 20:30) και στη συνέχεια την Παρτίζαν (1/11, 19:45). Ο Παναθηναϊκός, από την πλευρά του, θα αντιμετωπίσει στο ΟΑΚΑ τη Βιλερμπάν (30/10, 21:15) πριν ταξιδέψει στο Βελιγράδι για να αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (1/11, 21:00), στοχεύοντας να χτίσει πάνω στη δυναμική που απέκτησε με αυτή τη σπουδαία νίκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ