Η σκωπτική απάντηση Χατζηδάκη στην Κωνσταντοπούλου για το θέμα των παρακολουθήσεων

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 03/10/24 - 14:35

Σκωπτικό τόνο, χιούμορ και ειρωνεία, επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο υπουργός Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης για να δώσει απαντήσεις στις κατηγορίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου ότι απουσιάζει ενάμιση μήνα από τη Βουλή και δεν απαντάει για το θέμα των παρακολουθήσεων, για το οποίο του έχει υποβάλλει ερώτηση.

«Τις περισσότερες ημέρες του Αυγούστου, ήμουν στην Αθήνα και στο υπουργείο Οικονομικών. Κάποιοι μου είπαν ότι η Βουλή ήταν κλειστή. Τώρα μαθαίνω ότι η Βουλή ήταν ανοιχτή και εγώ προφανώς κρυβόμουν και δεν ήρθα εδώ. Επίσης πληροφορούμαι ότι έπρεπε να υποκαταστήσω τον κ. Παπαθανάση, που είναι αναπληρωτής υπουργός αρμόδιος για τις δημόσιες επενδύσεις στο νομοσχέδιο για τις δημόσιες επενδύσεις. Αυτά είναι χρήσιμα πράγματα. Όσο μεγαλώνει κανείς μαθαίνει. Ευχαριστώ για την ενημέρωση» είπε απευθυνόμενος προς την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας.

Για το θέμα των παρακολουθήσεων, το οποίο τις τελευταίες ημέρες η κα Κωνσταντοπούλου επαναφέρει σε κάθε ευκαιρία, ο υπουργός Οικονομίας επισήμανε ότι έχει τοποθετηθεί στην Ολομέλεια και την παρέπεμψε στα πρακτικά ώστε να ενημερωθεί.

«Έχω τοποθετηθεί δεκάδες φορές στην Ολομέλεια της Βουλής για το θέμα. Όποιος ενδιαφέρεται για τον ιδιωτικό μου χώρο, ας ενημερωθεί. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο», κατέληξε στην παρέμβασή του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ