Η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 16η συνεχή χρονιά την Αριστεία των νέων από τους Δήμους Θριασίου, Δυτικής Θεσσαλονίκης και Κοζάνης

 
Η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 16η συνεχή χρονιά την Αριστεία των νέων από τους Δήμους Θριασίου, Δυτικής Θεσσαλονίκης και Κοζάνης

Ενημερώθηκε: 30/09/24 - 21:17

Η HELLENiQ ENERGY επιβραβεύει για 16η συνεχή χρονιά την Αριστεία των νέων από τους Δήμους Θριασίου, Δυτικής Θεσσαλονίκης και Κοζάνης

Ειδική μέριμνα για τους αριστούχους του 2024 από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Συνολικά 724 αριστούχους απόφοιτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων επιβράβευσε φέτος η HELLENiQ ENERGY, σε διαδοχικές εκδηλώσεις για τους νέους και τις οικογένειές τους. 

Η βράβευση 295 μαθητών από όμορους στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Δήμους - Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Μεγαρέων στο Θριάσιο Πεδίο,  Δέλτα, Αμπελοκήπων-Μενεμένης και Κορδελιού-Ευόσμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς και στον Δήμο Κοζάνης - πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ετήσιου Προγράμματος Επιβράβευσης Αριστούχων Απόφοιτων Λυκείου της HELLENiQ ENERGY, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και υλοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου. Απευθύνεται σε αριστούχους απόφοιτους Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των συγκεκριμένων περιοχών όπου ο Όμιλος διατηρεί τις εγκαταστάσεις του,  με στόχο να τους ενισχύσει στο ξεκίνημα της Ακαδημαϊκής τους διαδρομής. 

 Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της HELLENiQ ENERGY κ. Σπήλιος Λιβανός βραβεύει  απόφοιτη από Λύκειο του Δήμου Κοζάνης, που διακρίθηκε για τις άριστες  επιδόσεις της.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της HELLENiQ ENERGY κ. Σπήλιος Λιβανός βραβεύει απόφοιτη από Λύκειο του Δήμου Κοζάνης, που διακρίθηκε για τις άριστες επιδόσεις της.

Ειδικά αυτή τη χρονιά, έκτακτη στήριξη δόθηκε και σε 429 αριστούχους αποφοίτους από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, η οποία δοκιμάζεται από τις συνέπειες των πλημμυρών του Σεπτεμβρίου 2023.

 Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης βραβεύει αριστούχους απόφοιτους Λυκείων της Λάρισας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης βραβεύει αριστούχους απόφοιτους Λυκείων της Λάρισας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι, από το 2009 μέχρι και σήμερα, έχουν επιβραβευθεί περισσότεροι από 5.300 απόφοιτοι που διακρίθηκαν για τις άριστες επιδόσεις τους και πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση μέσω των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Παράλληλα, η HELLENiQ ENERGY, έχοντας ως βασικό πυλώνα της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας, την στήριξη της Νέας Γενιάς, έχει επενδύσει περισσότερα από €15 εκατ. στην Εκπαίδευση μόνο την τελευταία δεκαετία, μέσω των οποίων εκτιμάται ότι επωφελήθηκαν τουλάχιστον 300.000 μαθητές και φοιτητές της χώρας μας.

 Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων στη Κοζάνη.
Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων στη Κοζάνη.

Οι φετινές εκδηλώσεις βράβευσης των επιτυχόντων στις Πανελλαδικές εξετάσεις αριστούχων αποφοίτων Λυκείου, ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη στις 16 Σεπτεμβρίου, ακολούθησαν η Κοζάνη και η Λάρισα και ολοκληρώθηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, αποδεικνύοντας τη βούληση της HELLENiQ ENERGY να σταθεί αρωγός στους νέους που επιθυμούν να προοδεύσουν, να διακριθούν και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους. Στις εκδηλώσεις και κοντά στους αριστούχους βρέθηκαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της HELLENiQ ENERGY κ. Ανδρέας Σιάμισιης και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Σπήλιος Λιβανός, στελέχη του Ομίλου, η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, βουλευτές, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τοπικοί Μητροπολίτες, εκπρόσωποι φορέων και οργανισμών όπως η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, καθώς και οι γονείς και κηδεμόνες των βραβευθέντων που τους στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. 

 Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που επλήγη από την περσινή θεομηνία.
Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση αριστούχων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που επλήγη από την περσινή θεομηνία.

Παρουσιαστές των εκδηλώσεων που ανέδειξαν με έμπνευση, συγκίνηση και χιούμορ, τις αξίες της αριστείας και της συνεχούς προσπάθειας για εξέλιξη, ήταν ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς και η τραγουδίστρια Ιλένια Ουίλλιαμς. Η κωμικός Κατερίνα Βρανά μοιράστηκε προσωπικά της βιώματα εμπνέοντας τους νέους, ενώ το δικό του ξεχωριστό στίγμα έδωσε και ο Σάκης Ρουβάς, βραβεύοντας τους αριστούχους.

 Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση Αριστούχων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των Δήμων του Θριάσιου Πεδίου.
Ομαδική φωτογραφία από την βράβευση Αριστούχων Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων των Δήμων του Θριάσιου Πεδίου.

Η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY, Γεωργία Λασανιάνου, δήλωσε: «Η HELLENiQ ENERGY έχει θέσει ως προτεραιότητα τη στήριξη της νέας γενιάς, ως μια στάση αυτονόητη, γιατί, στους νέους αριστούχους αντικρίζουμε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για όλους. Είμαστε υπερήφανοι για την προσπάθεια που κάνουν ώστε να κατακτήσουν τη γνώση, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να διακριθούν. Με σκληρή δουλειά, επιμονή και τόλμη, χαράζουν τη δική τους πορεία και διαμορφώνουν το αύριο της ζωής τους. Ανυπομονούμε όλοι για να απολαύσουμε τα επιτεύγματά τους, μικρά, μεγαλύτερα, ή ακόμη και κορυφαία».

 Η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY κα Γεωργία  Λασανιάνου, σε στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης αριστούχων της  Δυτικής Θεσσαλονίκης.
Η Διευθύντρια Εταιρικής Ευθύνης της HELLENiQ ENERGY κα Γεωργία Λασανιάνου, σε στιγμιότυπο από την τελετή βράβευσης αριστούχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Σχετικά με τη HELLENiQENERGY

Η HELLENiQ ENERGY, γνωστή μέχρι και πρόσφατα ως ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, είναι ένας κορυφαίος ολοκληρωμένος ενεργειακός Όμιλος στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται σε 6 χώρες, με χαρτοφυλάκιο που εκτείνεται σε όλη την ενεργειακή αλυσίδα αξίας. Το 2023, ο Κύκλος Εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε €12.8 δισ. και τα Συγκρίσιμα Κέρδη EBITDA σε €1.237 εκατ., ενώ οι συνολικές επενδύσεις έφτασαν στα €291 εκατ..

Η HELLENiQ ENERGY προωθεί τον ενεργειακό μετασχηματισμό σε όλες τις αγορές της, αγκαλιάζοντας την καινοτομία και αναπτύσσοντας νέες πρωτοβουλίες. Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αποτελέσει τον κορυφαίο πάροχο ενεργειακών λύσεων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των αιτιών και των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

H HELLENiQ ENERGY δραστηριοποιείται στην παραγωγή, εφοδιασμό και εμπορία ενέργειας, εστιάζοντας πλέον ολοένα και περισσότερο σε νέες, πιο καθαρές μορφές, καθώς και σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, στο σύνολο της αλυσίδας αξίας πετρελαίου και φυσικού αερίου, περιλαμβάνει τη διύλιση, τον εφοδιασμό και εμπορία πετρελαίου και πετροχημικών προϊόντων, την έρευνα και παραγωγή υδρογονανθράκων και την εμπορία καυσίμων, ενώ παράλληλα αναπτύσσεται ραγδαία στις ΑΠΕ. Η εταιρεία, μέσω κοινοπραξιών και συμμετοχών, έχει σημαντική παρουσία επίσης στον τομέα της ηλεκτροπαραγωγής, καθώς και στην προμήθεια και εμπορία φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας.

Η HELLENiQ ENERGY τοποθετεί τον άνθρωπο στο κέντρο της επιχειρηματικής στρατηγικής της, έχοντας ως κύρια προτεραιότητα την εξασφάλιση μακροπρόθεσμης πρόσβασης στη βιώσιμη ενέργεια για όλους. Η εταιρεία ως βασικός επενδυτής, εργοδότης, αλλά και ενεργό μέλος της κοινωνίας έχει σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στις χώρες δραστηριοποίησής της, ενώ ταυτόχρονα φιλοδοξεί να είναι ένας σταθερά αξιόπιστος κοινωνικός εταίρος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ