Σ. Φάμελλος: Πρέπει να γίνει debate στον ΣΥΡΙΖΑ και να ακουστούν απόψεις

 
famellos sokratis

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 27/09/24 - 09:44

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, τις εσωκομματικές εκλογές και την επόμενη μέρα μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος. «Πρέπει να υπάρχει ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα και να στηρίξουμε σθεναρά τις θέσεις μας», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπογράμμισε ότι «με τον προηγούμενο πρόεδρο, το κόμμα δεν είχε “καθαρή” πολιτική. Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε να κάνει μομφή εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη. Τώρα, όμως, πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και θέλω να επιστρέψουν όσοι απογοητεύθηκαν».

«Θέλω να επιστρέψουν όσοι απογοητεύθηκαν, μιλάω για τον κόσμο. Υπάρχουν φίλοι, οι οποίοι απηύδησαν και έλεγαν ότι “αυτό δεν είναι Αριστερά”. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί», ανέφερε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Μάλιστα τόνισε πως είναι αναγκαίο να γίνει ένα δημόσιο debate, δεν θέλει η κουβέντα να «κλειστεί» πάλι στα γραφεία. «Πρέπει να γίνει debate στον ΣΥΡΙΖΑ και να ακουστούν απόψεις και όχι να κλειστούμε στα γραφεία», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος.

Και πρόσθεσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ το τελευταίο διάστημα δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις προκλήσεις και απαιτήσεις των πολιτών».

«Υπάρχει σοβαρή και αξιόπιστη πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επόμενη μέρα και κατατίθεται. Πρέπει να συνδέσουμε ξανά τη χώρα με τον πολίτη. Υπάρχουν φίλοι, οι οποίοι απηύδησαν και έλεγαν ότι “αυτό δεν είναι Αριστερά”. Αυτός ο χώρος είναι αναγκαίος, πρέπει να προστατεύσουμε το κόμμα αλλά όχι σαν κειμήλιο. Προσκαλώ τον κόσμο να μάς εμπιστευθεί. Πρέπει να χτίσουμε ξανά. Λείπει η λέξη “προκοπή” από την Ελλάδα. Να δουλεύεις, να είσαι κοντά στην κοινωνία, να βρίσκεις το δίκιο σου», επεσήμανε ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Η θέση του Προέδρου δεν είναι αξίωμα ή εξουσία, αλλά ευθύνη. Δεν μπορώ να κάτσω σπίτι μου, αμίλητος. Κανείς δεν περισσεύει. Προσωπικά, είμαι ταυτισμένος με τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ», προσέθεσε ο κ. Φάμελλος.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ