Παναθηναϊκός: Όλη η μαγεία της βραδιάς... Under the Stars (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Παναθηναϊκός: Όλη η μαγεία της βραδιάς... Under the Stars (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή Φωτογραφίας: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 22/09/24 - 01:16

Η Αθήνα «έζησε» μια ιστορική βραδιά, καθώς το Καλλιμάρμαρο γέμισε από χιλιάδες φίλους του Παναθηναϊκού, τιμώντας τον Παύλο Γιαννακόπουλο με μια εκδήλωση που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων.

Ο μπασκετικός κόσμος στράφηκε προς την ελληνική πρωτεύουσα, η οποία για μια βραδιά έγινε το επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού.

Οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός από τους σημαντικότερους παράγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Ο Παναθηναϊκός, φορώντας τη φανέλα με τα επτά αστέρια, τίμησε τη μνήμη του ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τις πιο ένδοξες στιγμές του συλλόγου. Το Καλλιμάρμαρο μετατράπηκε σε χώρο γεμάτο συναισθήματα και συμβολισμούς, με την «πράσινη» οικογένεια να δημιουργεί μια βραδιά ανεπανάληπτη.

Το κοινό που παρακολούθησε την εκδήλωση, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο, έζησε στιγμές μεγαλείου και συγκίνησης. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, μέσα από την προσφορά και το όραμά του, κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον αθλητισμό, και αυτή η βραδιά αποτέλεσε τη μεγαλύτερη απόδειξη της κληρονομιάς που άφησε πίσω του.

Η εκδήλωση αυτή, απόλυτα εναρμονισμένη με το μέγεθος του Παναθηναϊκού και το πάθος των οπαδών του, ήταν μια γιορτή για την ομάδα, την ιστορία και τη μνήμη ενός ανθρώπου που άλλαξε τον χάρτη του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δείτε μέσα από την κάμερα της ΕΡΤ, όλη τη μαγεία της βραδιάς, που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός, για 6η χρονιά, για τον... Πατριάρχη του, τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ