«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ»: Ξέσπασε ο Τραμπ κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας

 
«Μισώ την Τέιλορ Σουίφτ»: Ξέσπασε ο Τραμπ κατά της δημοφιλούς τραγουδίστριας

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 20:43

Ο πρώην πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε νέα επίθεση κατά της Τέιλορ Σουίφτ, έπειτα από την ανακοίνωση της στήριξής της προς την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ.

«ΜΙΣΩ ΤΗΝ ΤΕΙΛΟΡ ΣΟΥΙΦΤ!» έγραψε ο Τραμπ το πρωί της Κυριακής στο Truth Social, χρησιμοποιώντας το χαρακτηριστικό του στυλ με κεφαλαία γράμματα, χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.

Η Σουίφτ ανήρτησε την προηγούμενη εβδομάδα στο Instagram ότι σκοπεύει να ψηφίσει την Καμάλα Χάρις στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ. Η ανάρτηση της Σουίφτ είχε ενεργό link με την ιστοσελίδα Vote.gov της αμερικανικής κυβέρνησης, οδηγώντας σε διάστημα 24 ωρών πάνω από 400.000 επισκέπτες στον ιστότοπο παροχής πληροφοριών για ψηφοφόρους.

«Ψηφίζω την @kamalaharris επειδή αγωνίζεται για τα δικαιώματα και τους σκοπούς που πιστεύω ότι χρειάζονται έναν πολεμιστή για να τους υπερασπιστεί», έγραψε η Σουίφτ στην ανάρτησή της. «Νομίζω ότι είναι μια ηγέτιδα αυτοσυγκράτηση και ταλέντο, και πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε πολύ περισσότερα σε αυτή τη χώρα αν ηγηθούμε με ηρεμία και όχι με χάος».

Η αντίδραση του Τραμπ ήρθε έπειτα από την ανακοίνωση της Σουίφτ και προσθέτει περισσότερη ένταση στη δημόσια συζήτηση γύρω από τις προεδρικές εκλογές και τις προσωπικότητες που στηρίζουν τους δύο υποψηφίους.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ