Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή

 
Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός 2-2: Ματσάρα χωρίς νικητή

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI SPORTS

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 19:22

Ματσάρα που τα είχε όλα εκτός από νικητή στις Σέρρες!

Πανσερραϊκός και Λεβαδειακός μπήκαν στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League ψάχνοντας την πρώτη τους νίκη και τελικά πήραν από έναν βαθμό, μένοντας στο ισόπαλο 2-2.

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι που είχε γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα του λεπτά, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη στο γκολ του Σαλαζάρ (27') και το αυτογκόλ του Τσοκάι στο 44', όμως ο Λεβαδειακός αντέδρασε στο δεύτερο μέρος, όντας σαφώς ανώτερος από τον αντίπαλό του και φτάνοντας στην ισοφάριση, με σκόρερς τους Μπαλτσι στο 55' και Ρόμο στο 75'!

Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο στην «τελική ευθεία» του ματς, με τον Μορέιρα να αντικρίζει για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα του διαιτητή, όμως έχασαν τεράστια ευκαιρία για να κάνουν την ολική ανατροπή στο 90'+3', όταν ο Κωστή δεν κατάφερε να σκοράρει σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ του με τον Γκουγκεσασβίλι.

Έτσι, οι δύο ομάδες παρέμειναν χωρίς νίκη και στα χαμηλά της βαθμολογίας μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, με τον Πανσερραϊκό στη συνέχεια να φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό και με τον Λεβαδειακό να υποδέχεται τον ΟΦΗ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ