Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός: Για την πρώτη νίκη - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

 
Πανσερραϊκός-Λεβαδειακός: Για την πρώτη νίκη - Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 13:20

Επιστροφή στη δράση με ματς από τα... παλιά!

Το πρόγραμμα της Κυριακής για την 4η αγωνιστική της Stoiximan Super League, ανοίγει σήμερα (16:30, Novasports Prime) στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό να φιλοξενεί τον Λεβαδειακό σε ένα πολύ σημαντικό για τη μοίρα τους ματς.

Οι δυο ομάδες δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να γευτούν τη χαρά της νίκης στο φετινό πρωτάθλημα με τη διακοπή των εθνικών ομάδων, να είναι σημαντική για αμφότερες προκειμένου να ανασυνταχθούν.

Από τη μια πλευρά ο Πανσερραϊκός. Τα «λιοντάρια» άφησαν υποσχέσεις στην Τούμπα, παρά την ήττα τους με σκορ 3-2 από τον ΠΑΟΚ, ενώ ακολούθησαν οι ήττες από Άρη (0-1) και Παναιτωλικό (3-0).

Το σύνολο του Μιχάλη Γρηγορίου παρά τη σημαντική ενίσχυση κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου έχει δείξει αστάθεια και θα πρέπει να... γκαζώσει με την αποψινή αναμέτρηση να είναι η ιδανική ευκαιρία για αντεπίθεση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ουαγκέ και Χαντάκια, ενώ αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του τους Τέρζιτς, Ντάβιντσον, Χατζηστραβό και Δεληγιαννίδη.

Στην αντίπερα όχθη, ο Λεβαδειακός, βρίσκεται σε στοιχειωδώς καλύτερη μοίρα από τους Σερραίους. Η ομάδα της Βοιωτίας, έχει έναν βαθμό στο φετινό πρωτάθλημα και παρά το μαχητικό της πνεύμα στο ματς με τον Παναθηναϊκό γνώρισε την ήττα στις καθυστερήσεις, ενώ ηττήθηκε στην έδρα της 3-0 από την ΑΕΚ, έχοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου, προχώρησε μάλιστα σε μια σημαντική προσθήκη λίγο πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο, αποκτώντας τον Ζίνι από την ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, τον οποίο μάλιστα ενδέχεται να δούμε και σε κάποια στιγμή της αναμέτρησης ως αλλαγή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ