Super League: Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα - Το σημερινό πρόγραμμα

 
Super League: Ντέρμπι αποδείξεων στην Τούμπα - Το σημερινό πρόγραμμα

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 15/09/24 - 12:19

Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίζεται η 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας (20:30, Novasports Prime).

Εκεί όπου ο Παναθηναϊκός πηγαίνει με πολύ μεγάλη πίεση μετά τα άσχημα αποτελέσματα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με τις δύο απώλειες κόντρα σε Αστέρα και Καλλιθέα, που τον έχουν αφήσει στο -5 από την κορυφή. Επιστροφή για Ίνγκασον, Μαξίμοβιτς για το Τριφύλλι, εκτός έμεινε ο Σπόραρ. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο και να βγει νικητής στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν, με τον Τόμας να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Λουτσέσκου.

Την ίδια ώρα ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη (20:30, Cosmote Sport1), θέλοντας να δώσει συνέχεια στο εμφατικό διπλό επί του Βόλου πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος. Crash test για τους Κρητικούς, αλλά και για τον Άρη, δύο ομάδες που διεκδικούν το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Οι Κίτρινοι από την πλευρά τους ψάχνουν το δεύτερο τρίποντο της σεζόν, θέλοντας να αφήσουν πίσω τους την απώλεια με τον Αστέρα. Εκτός ο Μάγιο για τους Θεσσαλονικείς, τραυματίας ο Ριέρα για τους γηπεδούχους.

Νωρίτερα ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Παναιτωλικό (18:30, Cosmote Sport2), με στόχο την 20η σερί νίκη εναντίον των Αγρινιωτών στο πρωτάθλημα ανεξαρτήτως έδρας, αλλά φυσικά και το 4Χ4 φέτος. Πρώτη παρουσία για Γουίλιαν και Ολιβέιρα στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Μασούρας και Ρέτσος. Οι Αγρινιώτες έρχονται από την παρθενική νίκη τους με την τριάρα επί του Πανσερραϊκού, με τον Πετράκη να μην υπολογίζει στους Παντελάκη και Μπακάκη

Όσο για το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο ουραγός Πανσερραϊκός υποδέχεται τον προτελευταίο Λεβαδειακό (16:30, Novaspots Prime) του 1 βαθμού, σε ένα "εξάποντο" παιχνίδι στην ουρά του πρωταθλήματος. Οι Σερραίοι δέχτηκαν πολύ βαριά ήττα με 3-0 στο Αγρίνιο που φέρνει πίεση από νωρίς στο πρωτάθλημα, ενώ οι Βοιωτοί θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη της σεζόν για να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ