18χρονος ξυλοκόπησε τον ανήλικο αδελφό του και κυνήγησε τη μητέρα του με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη!

 
σσσ

Ενημερώθηκε: 13/09/24 - 21:24

Άγριο επεισόδιο, με πρωταγωνιστές έναν 18χρονο, τον ανήλικο αδελφό του αλλά και τη μητέρα τους η οποία μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, πριν ο πρώτος πάρει ένα μαχαίρι και ξεκινήσει να τους κυνηγάει μέσα στο σπίτι, σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα έγιναν την Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου, μέσα στο διαμέρισμα της οικογένειας, όταν μετά από έναν έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στον 18χρονο και τον 14χρονο αδελφό του, ο πρώτος ξεκίνησε να χτυπάει με γροθιές τον ανήλικο. Η μητέρα τους, όταν αντιλήφθηκε τη φασαρία, επενέβη, ούτως ώστε να σταματήσει ο καβγάς και τότε ο 18χρονος άρπαξε ένα μαχαίρι και άρχισε να τους κυνηγάει!

Σε κατάσταση σοκ και προσπαθώντας να γλιτώσει τη ζωή τη δική της και του ανήλικου παιδιού της, η γυναίκα βγήκε από το σπίτι και τρέχοντας έφτασε στον κάτω όροφο της πολυκατοικίας, όπου ζήτησε τη βοήθεια μίας γειτόνισσας η οποία την φυγάδευσε και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Έβρισε και απειλούσε τους αστυνομικούς στο τμήμα

Το περιστατικό δε σταμάτησε εκεί καθώς οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου πέρασαν χειροπέδες στον 18χρονο και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, όπου και πάλι εκδήλωσε βίαιη συμπεριφορά, αυτή τη φορά απέναντί τους. Συγκεκριμένα, ο νεαρός εξύβρισε και απειλούσε τους αστυνομικούς ότι θα τους θάψει στο βουνό, ενώ χρειάστηκε η επέμβαση τριών ένστολων για να καταφέρουν να τον βάλουν στα κρατητήρια.

Εις βάρος του 18χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη (σε βάρος του ανήλικου αδερφού του), ενδοοικογενειακή απειλή κατά συρροή, οπλοφορία, οπλοχρησία και για βία κατά υπαλλήλων, κατά συρροή (κατά των τριών αστυνομικών).

Για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής βίας υπεβλήθη αίτημα ποινικής διαμεσολάβησης, το οποίο έγινε δεκτό και διαχωρίστηκε η δικογραφία, ενώ για τις υπόλοιπες πράξεις καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, με τριετή αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ