ΠΑΟΚ: Και ξανικά... Σολέ για τα στόπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

 
ΠΑΟΚ: Και ξανικά... Σολέ για τα στόπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενημερώθηκε: 10/09/24 - 22:09

Και το όνομα αυτού Ουμάρ Σολέ! Ο 24χρονος στόπερ της Ζάλτσμπουργκ είναι ο κεντρικός αμυντικός, που εξετάζει ο ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στα μετόπισθεν στο παρά ένα των μεταγραφών!

Ο Γάλλος προτάθηκε και αυτός είναι, που ο «δικέφαλος του Βορρά» προσπαθεί να κλείσει, και ενώ απομένουν μερικές ώρες πριν το φινάλε των μεταγραφών στην Ελλάδα, το βράδυ της Τετάρτης (10/09)

Ο 24χρονος στόπερ ανήκει στην αυστριακή ομάδα και προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με συνεισφορά δύο γκολ και μια ασίστ. Οι συζητήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορούν είτε τον δανεισμό του, είτε ακόμα και την ελεύθερη μεταγραφή του, αφού ο παίκτης δεν υπολογίζεται. Φυσικά ο Σολέ αν αποκτηθεί θα υπολογίζεται μόνο για την Ελλάδα, αφού οι ευρωπαϊκές λίστες έχουν κλείσει -και δηλωθεί- από την περασμένη εβδομάδα.

Έχει γεννηθεί στις 7 Φεβρουαρίου 2000 και είναι διεθνής με τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Γαλλίας. Η Ζάλτσμπουργκ αγόρασε τα δικαιώματά του αντί 4,5 εκατ. ευρώ από τη Λυών το 2020 και με τη φανέλα της μετράει συνολικά 104 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ. Η χρηματιστηριακή του αξία σύμφωνα με το Transfermarkt είναι στα 10 εκατ. ευρώ και το καλοκαίρι σενάρια τον «συνέδεαν» με την Ίντερ, τη Ρόμα και τη Χόφενχαϊμ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ