ΑΕΚ: Ημέρα κρίσης για Φοφανά

 
ΑΕΚ: Ημέρα κρίσης για Φοφανά

Ενημερώθηκε: 08/09/24 - 12:53

Η Κυριακή φαίνεται πως θα είναι η μέρα κρίσης για την υπόθεση του Ντατρό Φοφανά στην ΑΕΚ.

Ο χρόνος, άλλωστε, πιέζει πλέον ασφυκτικά, καθώς την Τετάρτη εκπνέει η προθεσμία για μεταγραφές στην Ελλάδα, συνεπώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να κλείσουν το θέμα οριστικά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο εντός της ημέρας. Κι αν η κατάληξη δεν είναι ευκταία θα στραφούν στις εναλλακτικές επιλογές τους.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποδειχτεί πολύ σκληροί στις διαπραγματεύσεις, παρότι δεν υπάρχει ουσιαστικός ανταγωνισμός για την ΑΕΚ. Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει τη δική τους αντιπρόταση, που αφορά συγκεκριμένη φόρμουλα για την αγορά του παίκτη, με όρους-τόσο όσον αφορά στην αποπληρωμή όσο και στο ποσοστό μεταπώλησης των «μπλε»-στους οποίους μπορεί να ανταποκριθεί το κλαμπ.

Αναμένεται, λοιπόν, σήμερα να τελειώσει το θέμα, ώστε σε περίπτωση που η αγγλική ομάδα δεν παρουσιαστεί διαλλακτική, να υπάρχει περιθώριο τριών ημερών για να κλείσει κάποια από τις εναλλακτικές επιλογές που υπάρχουν. Με μια εξ αυτών, μάλιστα, λέγεται πως οι επαφές είναι σε πολύ καλό σημείο και μπορεί να ενεργοποιηθεί άμεσα, εφόσον «χαλάσει» του Φοφανά.

Σε ό,τι αφορά στον Αντονί Μαρσιάλ, παραμένει στο κάδρο όσο παραμένει ελεύθερος. Οι συζητήσεις του με τη Φλαμένγκο δεν ευοδώθηκαν λόγω διαφοράς στο οικονομικό και ο Γάλλος φορ εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα. Μάλιστα, ως free agent μπορεί να υπογράψει στην επόμενη ομάδα του ως το τέλος του μήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ