ΑΕΚ: Το... παλεύει για Φοφανά

 
ΑΕΚ: Το... παλεύει για Φοφανά

Ενημερώθηκε: 06/09/24 - 13:44

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για την απόκτηση του Ντατρό Φοφανά.

Ο Παναγιώτης Κονέ μπορεί να επέστρεψε από το Λονδίνο, ωστόσο οι επαφές με την Τσέλσι συνεχίζονται για τον 22χρονο επιθετικό που αποτελεί τον διακαή πόθο του Ματίας Αλμέιδα από την αρχή του καλοκαιριού.

Είναι σαφές πως περίπτωση δανεισμού δεν υπάρχει, καθώς οι «μπλε» δεν συζητούν αυτό το ενδεχόμενο. Οι διαπραγματεύσεις που γίνονται αφορούν στη φόρμουλα επίτευξης ενός deal.

Ο Μάριος Ηλιόπουλος γνωρίζει πλέον σαφώς τις αξιώσεις της αγγλικής ομάδας, που είναι σε οκταψήφιο νούμερο (πάνω από 10 εκατ. ευρώ) και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για να φανεί αν η «Ένωση» θα κάνει μεταγραφή με ποσό-ρεκόρ στην ιστορία της ξεπερνώντας τα 6,5 εκατ. ευρώ για τον Ορμπελίν Πινέδα από το περασμένο καλοκαίρι, αλλά και κάνοντας την ακριβότερη αγορά στο ελληνικό πρωτάθλημα φέτος.

Πρόθεση των «κιτρινόμαυρων» είναι να κλείσει η συγκεκριμένη μεταγραφή ως το τέλος της εβδομάδας και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία. Σημειώνεται πως η υπόθεση του Φοφανά δεν σχετίζεται με του Λιβάι Γκαρσία, καθώς το ενδιαφέρον από την Κράσνονταρ για την ώρα είναι στα… χαρτιά, ενώ οι μεταγραφές στη Ρωσία ολοκληρώνονται στις 12 Σεπτεμβρίου. Αν, πάντως, υπάρξει πώληση του άσου από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο, η ΑΕΚ θα αποκτήσει και δεύτερο επιθετικό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ