ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για στόπερ

 
Χωρίς δεύτερο δεξιό κεντρικό αμυντικό έμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη της διορίας για την κατάθεση της λίστας για το League Phase του Europa League. Την προηγούμενη εβδομάδα ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήγε να κάνει την έκπληξη με τη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου, όμως ο διεθνής άσος συμφώνησε – για τους δικούς του λόγους – με την Κοπεγχάγη.     Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι Θεσσαλονικείς επανήλθαν στην περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα. Εκεί, όμως, η Κάλιαρι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σκληρή όσον αφορά τις απαιτήσεις τ

Πηγή Φωτογραφίας: LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/09/24 - 17:57

Χωρίς δεύτερο δεξιό κεντρικό αμυντικό έμεινε ο ΠΑΟΚ, μετά τη λήξη της διορίας για την κατάθεση της λίστας για το League Phase του Europa League.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήγε να κάνει την έκπληξη με τη μεταγραφή του Παντελή Χατζηδιάκου, όμως ο διεθνής άσος συμφώνησε – για τους δικούς του λόγους – με την Κοπεγχάγη.\

Όπως ήρθαν τα πράγματα, οι Θεσσαλονικείς επανήλθαν στην περίπτωση του Ματέους Βιετέσκα. Εκεί, όμως, η Κάλιαρι παρουσιάστηκε ιδιαίτερα σκληρή όσον αφορά τις απαιτήσεις της για τον δανεισμό του Πολωνού κεντρικού αμυντικού, καθώς αξίωνε υποχρεωτική ρήτρα αγοράς του παίκτη.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν αποδέχτηκαν αυτήν την πρακτική και αποσύρθηκαν από την κουβέντα. Στον ΠΑΟΚ δεν υποχώρησαν στις απαιτήσεις των Ιταλών και τελικά δεν έκαναν την κίνηση για να πλαισιώσουν τους Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και τον νεοαποκτηθέντα Κόλεϊ.

Όλα δείχνουν πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα συνεχίσει την αναζήτηση για έναν στόπερ, για τις εγχώριες διοργανώσεις, και με τον Θυμιάνη να είναι μία έξτρα λύση σε ρόλο «πασπαρτού».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ