Το πέταξε το γάντι ο Πολάκης: Ζήτησε από τον Κασσελάκη εσωκομματικές εκλογές για αλλαγή αρχηγού

 
jkjj

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 05/09/24 - 14:48

Άμεση προσφυγή στις κάλπες για εκλογή νέου αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε, ο Παύλος Πολάκης, κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης αναμένεται στην δική του τοποθέτηση να σηκώσει το γάντι όσον αφορά το θέμα των εκλογών προκειμένου να μην «σέρνεται» επί μακρόν η διαδικασία αμφισβήτησής του.

Η συνεδρίαση της ΠΓ ξεκίνησε λίγο πριν τις 14:00, ενώ σε αυτήν θα έπεφταν στο τραπέζι οι αλλαγές που πρότεινε σε Καταστατικό και όνομα του κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που τελικώς δεν αναμένεται να γίνει καθώς προέκυψε εμπλοκή με το πακέτο αλλαγών στη χθεσινή πολύωρη συνεδρίαση της Επιτροπής Καταστατικού. Αυτό συνέβη γιατί οι συμμετέχοντες κατάφεραν να φτάσουν μόνο στο 10ο από τα 50 άρθρα του νέου καταστατικού, κάτι που προμηνύει πως πιθανόν να μην συζητηθούν σήμερα.

Ημέρα αποφάσεων

Μετά την συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αναμένεται να συνεδριάσει εκ νέου για τρίτη ημέρα η Επιτροπή Καταστατικού, μετά την εμπλοκή στα άρθρα, όπως μετέδωσε το protothema.gr, ενώ στις 5 συνεδριάζει και η Επιτροπή Δεοντολογίας, στην οποία το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ για τον πρώην Υπουργό, Χρήστο Σπίρτζη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ