Νέα επίθεση Θεοχαρόπουλου σε Κασσελάκη: Να πάει σε εκλογές από τη βάση, έχει διχάσει τον ΣΥΡΙΖΑ

 
φφφ

Ενημερώθηκε: 04/09/24 - 19:46

Εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ από τη βάση με πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, ζήτησε το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος αναφέρει ότι ο πρόεδρος του κόμματος «δίχασε την Κοινοβουλευτική Ομάδα», ύστερα από την αντικατάσταση της προεδρίας του Σωκράτη Φάμελλου από τον Νίκο Παππά.

Μάλιστα, ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει προτάσεις που ρευστοποιούν τον ΣΥΡΙΖΑ και οδηγούν σε «ένα απολύτως αρχηγοκεντρικό προσωποπαγές κόμμα».

«Η προτεινόμενη αλλαγή ονόματος είναι ένα ακόμα επεισόδιο σε αυτό που δημιουργείται εδώ και καιρό, ένας ΣΥΡΙΖΑ μικρότερος, προτάσεις που οδηγούν σε ρευστοποίηση του κόμματος και οδηγούν σε ένα απολύτως αργχηγοκεντρικό προσωποπαγές κόμμα», σημείωσε.

Θεοχαρόπουλος: «Σηκώνω το γάντι, αφήνω το γάντι, να σοβαρευτούμε»
Στη συνέχεια, ανέφερε ότι «η αλλαγή του ονόματος είναι στο ίδιο πλαίσιο. Η παραγόμενη εσωστρέφεια είναι φανερό ότι οφείλεται στον Στέφανο Κασσελάκη. Χθες για παράδειγμα αποφασίζει την επιστροφή Πολάκη χωρίς αιτιολόγηση και ταυτόχρονα δίνεται στη δημοσιότητα πιθανότητα διαγραφής του Χρήστου Σπίρτζη. Διώχνεις κάποιον έρχεται, χωρίς να αιτιολογήσεις και εδώ είναι μια κίνηση του προέδρου που προσπαθεί να εξευμενίσει για τις αντιδράσεις τον Παύλο Πολάκη.

«Να πει ο ίδιος ότι από τη στιγμή που η μισή Κ.Ο. δεν ψηφίζει την πρόταση μου - η οποία ήταν διχαστική - γιατί κανένας δεν είχε θέμα με την προεδρία της Κ.Ο. να προχωρήσει ο ίδιος στη διαδικασία εκλογής προέδρου από τη βάση», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Αυτό που θα έπρεπε να έχει γίνει, είναι ο ίδιος ο Στέφανος Κασσελάκης ,από τη στιγμή που δίχασε την κοινοβουλευτική ομάδα με ευθύνη του, έπρεπε να μην προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από οριακούς συσχετισμούς σε διάφορα συλλογικά όργανα γιατί φοβάται τη βάση. Σηκώνω το γάντι αφήνω το γάντι, να σοβαρευτούμε. Ο ίδιος θα έπρεπε να δώσει τη μοναδική δημοκρατική διέξοδο που υπάρχει στο κόμμα», επανέλαβε καταλήγοντας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ