Από κοινού με τον Μπάιντεν η προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις στην πολιτεία της Πενσυλβάνια

 
λλ

Ενημερώθηκε: 02/09/24 - 08:43

Η Αμερικανίδα αντιπρόεδρος και υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις θα πραγματοποιήσει κοινή εμφάνιση με τον απερχόμενο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν σε προεκλογική εκδήλωσης σήμερα Δευτέρα 2/9 στην πολιτεία-κλειδί της Πενσυλβάνια, καθώς η Χάρις προσπαθεί να προβάλλει τον εαυτό της ως «ένα νέο δρόμο προς τα εμπρός», παραμένοντας ταυτόχρονα πιστή στον Μπάιντεν και στις πολιτικές που αυτός έχει προωθήσει.

Οι δύο πολιτικοί θα παραστούν στην παρέλαση της Ημέρας Εργασίας που εορτάζεται στο Πίτσμπουργκ και θα απευθύνουν ομιλίες προς τους υποστηρικτές του Δημοκρατικού κόμματος. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που οι δύο τους μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα σε πολιτική εκδήλωση μετά την αναγκαστική αποχώρηση του Μπάιντεν και την ανάληψη του χρίσματος από την Χάρις. Μια ανατροπή που προκάλεσε νέο ενθουσιασμό στους Δημοκρατικούς για τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου 2024.

Η εκστρατεία της Χάρις που έχει σημειώσει ρεκόρ δωρεών έχει δηλώσει ότι οι ψηφοφόροι της Πενσυλβάνια έχουν ανανεώσει τον ενθουσιασμό τους από τότε που η Χάρις πήρε το χρίσμα για να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, με δεκάδες χιλιάδες νέους εθελοντές να έχουν εγγραφεί για να υποστηρίξουν την εκστρατεία της και τον Κυβερνήτη της Μινεσότα, Τιμ Γουόλς τον Δημοκρατικό υποψήφιο Αντιπρόεδρο. Η εμφάνιση της Χάρις και του Μπάιντεν στην παρέλαση, μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις του είδους στη χώρα, αποτελεί μέρος μιας στρατηγικής επικοικωνίας σε πολιτείες-κλειδιά με λίγο περισσότερο από δύο μήνες μέχρι τις εκλογές.

Η Χάρις, 59 ετών, έχει επιδιώξει να προσελκύσει τους ψηφοφόρους απορρίπτοντας την τοξική ρητορική του Ρεπουμπλικανού αντιπάλου της, πρώην Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ενώ προσπαθεί να ξεπεράσει την εποχή του Μπάιντεν. Παρόλο που το ύφος της μπορεί να είναι πολύ διαφορετικό από αυτό του Μπάιντεν, η ατζέντα της Χάρις περιλαμβάνει τα ίδια ζητήματα που έχει προωθήσει ο απερχόμενος πρόεδρος: περιορισμός του κόστους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων, το Affordable Care Act, η οικονομία και η βοήθεια στις οικογένειες για την προσιτή παιδική φροντίδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ