Ράπτη: «Ξεκάθαρη και απρόκλητη βία» η επίθεση στο πολιτικό της γραφείο

 
φφφ

Πηγή Φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Ενημερώθηκε: 01/09/24 - 10:18

Φωτογραφίες από την επίθεση που έγινε στο πολιτικό γραφείο της δημοσίευσε στα social media η Έλενα Ράπτη. Πρόκειται για την επίθεση οου έγινε το βράδυ του Σαββάτου 31 Αυγούστου, όταν άγνωστοι έριξαν κόκκινες μπογιές και άφησαν μηνύματα στους τοίχους, όπως «νίκη στην απεργία».

«Δεν είναι διαμαρτυρία, ούτε τρόπος έκφρασης! Είναι ξεκάθαρη και απρόκλητη βία. Οι εικόνες αυτές, είναι από το βουλευτικό μου γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το οποίο οι γνωστοί – άγνωστοι επέλεξαν να βανδαλίσουν, ξεπερνώντας κάθε όριο και ηθικό φραγμό. Όσο εκείνοι επιλέγουν τη βία, εγώ θα συνεχίζω να πορεύομαι με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες και αρχές» έγραψε η Έλενα Ράπτη, δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες.

Το γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού είχε γίνει ξανά στόχος τον Ιανουάριο του 2023, τον Ιούνιο του 2021 και τον Φεβρουάριο του 2024.

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την επίθεση αγνώστων με μπογιές στο πολιτικό γραφείο της Έλενας Ράπτη

Η Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που έγινε στο πολιτικό γραφείο της υφυπουργού Έλενας Ράπτη. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Καταδικάζουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα την επίθεση στο γραφείο της υφυπουργού Τουρισμού και βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Έλενας Ράπτη. Αναμένουμε και από τα υπόλοιπα κόμματα να κάνουν το ίδιο. Όσο και αν το επιδιώκουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι, δεν μας εκφοβίζουν! Η Δημοκρατία μας δεν τρομοκρατείται».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ GOOGLE NEWS ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ