Νεκρός από πυροβολισμούς εντοπίστηκε τα ξημερώματα ένας άντρας μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα. Απ΄ ότι φαίνεται πρόκειται για μια εν ψυχρώ εκτέλεση. Ο άτυχος άντρας βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα στο αυτοκίνητό του με ανοιχτή τη μηχανή, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο κεφάλι και στο λαιμό.
Απ΄ ότι φαίνεται πρόκειται για μια εν ψυχρώ εκτέλεση. Ο άτυχος άντρας βρισκόταν σε πυλωτή πολυκατοικίας, μέσα στο αυτοκίνητό του με ανοιχτή τη μηχανή, όταν άγνωστος ή άγνωστοι τον τραυμάτισαν θανάσιμα, πυροβολώντας τον στο κεφάλι και στο λαιμό.
Την στιγμή που τον πυροβόλησαν μάλιστα, ο ίδιος έκανε live στο Facebook, στο οποίο διακρίνεται η σοκαριστική στιγμή που τον πυροβολούν και χάνει τη ζωή του.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές ενημέρωσης του αστυνομικού ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν 42χρονο με καταγωγή από την Αίγυπτο, ο οποίος έχει ποινικό παρελθόν, έχει απασχολήσει παλαιότερα τις διωκτικές αρχές για υπόθεση ναρκωτικών,με τους ερευνητές να θεωρούν πως το πιθανότερο είναι η εντολή για τη δολοφονία του να δόθηκε από ανθρώπους του «χώρου» αυτού.
Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν ότι το θύμα νοίκιαζε την θέση στάθμευσης στην πυλωτή της πολυκατοικίας όπου τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ φέρεται ότι ότι έμενε σε κοντινή απόσταση.
Τη στιγμή της εκτέλεσης το αυτοκίνητο ήταν με αναμμένη μηχανή και το παράθυρο κατεβασμένο. Στο σημείο βρέθηκαν πέντε κάλυκες από 9αρι όπλο με την έρευνα να βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη.
Το θύμα ήταν πατέρας δύο παιδιών και, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γειτονιάς, ούτε είχε προκαλέσει προβλήματα, ούτε είχε επιδείξει περίεργη συμπεριφορά.
Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι κάτοικοι της γειτονιάς ξύπνησαν από τα ουρλιαχτά της συζύγου του, τα οποία ακολούθησαν τους πυροβολισμούς.